Anny Källum

Anny har varit verksam naprapat på Ryggakuten i Göteborg sedan 2016. Hon har tagit flera vidareutbildningar inom manuellterapi, främst jobbar hon med en justeringsteknik som kallas Thompson teknik, eller dropp-teknik. Genom att gå igenom kroppen och korrigera kompensationer är målet med behandlingen att återskapa funktion, lindra smärta samt ge patienten verktyg för att läka och hålla sig besvärsfri.

Efter 17år som ishockeyspelare i både Sverige och USA la hon skridskorna på hyllan och började 2010 jobba på Elixia i Norge. Här var hon både instruktör (spinning, styrka och core), PT och ansvarig för barnpassningen. En stor nyfikenhet för att lära sig förstå människokroppen och kunna hjälpa folk med smärtproblematik ledde henne att utbilda sig till Naprapat.

Alla år som ishockeyspelare gjorde att Anny letade sig tillbaks till ishockeyn när hon flyttade hem till Göteborg och hon är sedan tre säsonger ansvarig tränare för Frölundas tjejhockeyskola. Sin egen träning får hon genom gymträning, en och annan löprunda blandat med lite rekreationshockey några gånger i veckan.

Resor med Anny Källum:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se