Annika Rosengren

Att springa långt har blivit en livsstil för Annika Rosengren. Löpningen gör att man mår bra, det är avstressande och man kommer ut i naturen oavsett väder. Förr i tiden sprang Annika alltid själv men inför 2012 började hon träna med TSM Running. Det blev verkligen ett lyft, tänk att det kan vara så roligt att springa i grupp bland så många likasinnade och trevliga människor. Inför nästa säsong fick Annika möjligheten att vara ledare i 5-timmars gruppen och som ledare har hon sedan fortsatt, numera för 4:45-gruppen. De senaste åren är Annika även farthållare på Stockholm Marathon för de som springer på 5 timmar och 30 min. Garmin-ballongen brukar hon släpa med sig hela vägen runt, tokig som hon är.

Annika håller på Djurgården. Bli inte rädd om hon skriker ”heja Djurgården” när hon ser en Djurgårdare. Flera lopp har det blivit under åren, ca 35 maror och ultramaror. Annika har fått 10 års medaljen i Stockholm Marathon men också sprungit andra maror, 6-timmars lopp och ultramaraton (som längst 75 km). Två svenska klassiker har hon också tagit.

Springa bör man annars dör man, men det behöver inte nödvändigtvis gå så fort. Ett maraton är ett maraton oavsett hur fort du springer. Att springa ultramaraton är roligt för då får man gå i backarna och äta chips i kontrollerna säger Annika.

 

Resor med Annika Rosengren:

Training Camp 23-30 oktober 2021: Träning & löparglädje

Denna vecka bjuder vi dig på en rolig och intensiv tränings- och löparvecka med massor av olika...
FRÅN 11 995 SEK
Alla avreseorter - Faro
23 okt 2021
30 okt 2021