Anna Swedin

Anna Swedin, Swedin holistic.
Utbildad hälsopedagog personlig tränare och massör. Holistic – En helhetssyn för välbefinnande med fokus på hela dig för att hitta ditt lagom med kropp, själ och känsla. Det gäller att träna, äta och vila lagom. Att hitta det som ger dig en positiv energi, ork och en lustfylldhet i den vardag som just du befinner dig i. Body and soul, ett samspel för att kunna leva ett hälsosamt liv. Anna har ett förflutet inom gym och gruppträning sen många år tillbaka.
Yogan ser hon som ett fantastiskt komplement till annan träning. Ett tillfälle till reflektion och att känna/lyssna in kroppens signaler. Detta speglar sig i hennes klasser, där hon ofta påminner deltagarna om att hitta känslan i kroppen och göra yogan till ”sin”. Anna har även erfarenhet av yogans betydelse för sinnet och koncentrationen i och med hennes samarbete med kriminalvården.

Annas pass:
Flow yoga 45 min. Ett utmärkt pass för dig som inte är så van utövare. Vi känner in kroppen och provar på solhälsningen och några andra av de vanligaste positionerna i yogan. Är du erfaren yogautövare kan du göra den här stunden till ”din”, känna flödet och släppa taget för en stund. Passet avslutas med en skön avslappning

Resor med Anna Swedin:

Yoga-Boost i Mariefred 16 november 2019

En favorit i repris i höst. Välkommen till en dag i Mariefred som kommer att vara fylld med olika...
FRÅN 495 SEK
Endast träningspaket - Mariefred
16 nov 2019
16 nov 2019