Anna-Maria Castaneda

Anna-Maria är en aktiv och glad person med många järn i elden.  Hon är egenföretagare och driver tillsammans med sin bästa vän ett familjedaghem i centrala Nynäshamn. Under uppväxten var det hästar och ridning för hela slanten och under tonåren blev det även basket. Förutom träningen som tar upp en stor del av hennes tid så tillbringar hon gärna ledigheten med sin familj, man och tre barn.
Att resa och upptäcka världen (helst på varmare breddgrader) är ett annat stor intresse och att få chansen att få kombinera hennes favorit sysselsättningar med en resa via Springtime är en dröm som blir sann.
Att vara fysiskt aktiv har alltid varit en självklarhet och källan till mycket glädje för Anna-Maria så pass mycket att hon slutligen valde att själv bli instruktör. Sedan 2011 har hon jobbat som instruktör och idag leder hon klasser som: Body Pump, RPM, Cirkelfys, Box och Core.
Anna-Maria älskar att jobba som instruktör, att se hur deltagarna utvecklas och upptäcker glädjen i träning. Hon brukar alltid ge rådet att man ska hitta en träningsform som man tycker är rolig, eftersom hon anser att träning ska vara roligt och givande

Resor med Anna-Maria Castaneda:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se