Anna Malvina Svennung

Anna Malvina Svennung är både nordisk och flerfaldig svensk mästare i rodd. Hon är aktiv i svenska roddlandslaget och representerar Sverige på EM, VM och världscuper.
Redan i början av sin elitsatsning förstod Anna Malvina att det behövs ett stenhårt fokus för att lyckas. De senaste åren har hennes träningsdos varit runt 25 timmar i veckan. Självklart är det rodd hon ägnar flest timmar åt, men det blir även träning på cykel, löpning, en hel del styrketräning och vintertid blir det roddmaskin de veckor hon är i Sverige. En rolig kuriosa är att hon har SM-guld i roddmaskin!                                                                                                       

Parallellt med sin elitsatsning har Anna Malvina tagit magisterexamen i kostvetenskap och är legitimerad dietist. Hon har även arbetat på sjukhus, främst med hjärtpatienter, något hon trivdes riktigt bra med. Att hjälpa andra är något hon också ägnar sig åt i sitt egenföretagande där hon håller föreläsningar i hur man kan optimera sin träning med hjälp av kost. Med Springtime hoppas hon kunna ge bra konkreta råd och även hjälpa andra som vill lyckas i sin idrott – oavsett nivå. 

När hon inte tränar eller arbetar ägnar Anna Malvina gärna tid åt att skriva, spela dragspel eller umgås med familj och vänner – allra helst på dansgolvet!

Foto: Carl-Martin Glos

 

 

Resor med Anna Malvina Svennung:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se