Anna Johansson

Anna har alltid tyckt om att röra på sig och har provat på en hel del olika sporter. Hon spelade volleyboll som junior men slutade när de höjde nätet till seniorhöjd. Då insåg hon att längden inte var med henne. Har sedan dess mest pysslat med fotboll, innebandy, kampsport, ridning, cykel och lite simning. Löpning har alltid funnits som en naturlig del i Annas idrottande och är det hon fastnat för.

Sedan 6 år tillbaka är Anna löpledare i Team Stockholm Marathon. Från oktober och fram till slutet av maj är hon med och hjälper löpare nå sina tidsmål för Stockholm marathon i 3:45 gruppen. Sommartid leder hon dem som satsar på halvmarathon.

Anna är även med och leder löpgrupper från företag för Runners at Work. 

Hon finner inspiration i att kunna hjälpa andra människor nå sina mål och utvecklas inom idrott och löpning oavsett tidigare träningsbakgrund. Det gör Anna glad helt enkelt. 

För två år sedan började Anna att utveckla sin egen löpning och gick med i FK Studenterna där hon nu tränar och tävlar på distanser från 5000 upp till 21 km. Har sprungit några maratonlopp samt ett ultralopp men insett att kortare distanser är roligare och passar henne bättre. 

Idag jobbar Anna som systemförvaltare inom Polismyndigheten i Stockholms Län. Hon administrerar i polisens datasystem kort och gott. Men i framtiden hoppas hon på ett aktivt jobb inom idrotten. 

Resor med Anna Johansson:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se