Ann Fredriksen

Ann har alltid tränat. Som ung började hon med Friidrott och Truppgymnastik. Ville också spela boll så fotboll blev också en del av träningslivet. Efter gymnasiet utbildade sig Ann till skidlärare och tog efter några år svensk Skidlärarexamen och jobbade några år i svenska fjällen vintertid. Sommaren gick till att vara simlärare. Vatten var ett naturligt element som dykare. För att bryta tävlandet började Ann med Sportdykning men även där fanns en idrott med boll som hon snabbt föll för, nämligen Undervattensrugby. 1991 tog hon ett VM guld i sporten under vattnet. 

Efter åren i fjällen utbildade sig Ann till ledare i Friskis&Svettis kom in på GIH (Gymnastik och Idrottshögskolan) och arbetade under några år som idrottslärare samtidigt som hon blev ledarutbildare för Friskis&Svettis Riks. 

Ann kom sen i kontakt med Springtime resor och var med från Mallis tiden och utvecklade Training campen. Jobbade med utvecklandet av resorna i Portugal under en tid av ca: 8 – 10 år mer eller mindre.  

Nu arbetar Ann som Träningsansvarig på Friskis &Svettis Tyresö och är ledarutbildare för F&S Riks inom olika områden. Utbildar i grunderna i Tränings och Rörelselära, Anatomi och Fysiologi. Hon är bl.a också  med och tar fram ett av F&S konceptpass IntervallFlex och Flex.

Ann ger alltid allt i det hon ger sig in på. Trygg, glad, kunnig och peppande ledare som alltid försöker se alla. Mycket kraft och energi och kunskap är något som kännetecknar Ann. Med sin breda kunskap och erfarenhet om träning är det lätt att träna och dras med på Anns pass. 

Ann har precis gett ut boken ”Stava Rätt” tillsammans med Tove Wiklander.

På Springtimes Training Camps leder hon  Core, Flex, FlexSoft, IntervallFlex, Jympa (medel och intensiv), Power Hour, Cirkelfys, Kvalitetspass löpning och löpning för Nybörjare och Stavgång.

Resor med Ann Fredriksen:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se