Andreas Simensen

Andreas är uppväxt i Åkersberga, som ligger ca 3 mil norr om Stockholm. Andreas som kallas för Ante av alla nära och kära var väldigt aktiv redan som liten och gillade att klättra, hoppa och springa så fort han fick chansen. Många skulle säkert kalla det för myror i brallan! När han sedan vid 3 års ålder fick på sig ett par skridskor för första gången så blev han fast besluten att det var ishockeyspelare han ville bli. Hockeyn har präglat så gott som hela hans liv, då det var full satsning hela vägen från början ända till för ett par år sedan då han bestämde sig för att lägga skridskorna på hyllan.

Ishockeyspelandet innebar en del besvär med skador och därmed många besök hos olika sjukgymnaster. Numera är Ante själv sjukgymnast och jobbar på SATS Stadion.  Där hjälper han dagligen andra människor att komma tillbaka till sin träning och idrott efter skador. Under veckan i Portugal kommer han att finnas till tillgänglig för alla er som behöver hjälp med behandling av ömma muskler/leder på bästa möjliga sätt.

Även om ishockeykarriären är över för honom så finns myrorna fortfarande kvar och ända medicinen är att träna och röra på sig. Idag är det främst styrketräning, löpning, rinkbandy och korpen i fotboll som står på schemat.

Resor med Andreas Simensen:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se