Anders Olausson

Anders är en fanatisk marathonlöpare sedan 20 år tillbaka. Han drivs av att utvecklas och utveckla andra. Han är en riktig marathonglobetrotter som reser och springer de stora marathonloppen runt om i världen, årligen om och om igen – fyra gånger i Boston , tre gånger i London varav två av dom Abbot VVM, fyra i Paris, sju i New York, sex i Berlin…. Och många andra internationella maror. Är han inte utomlands och springer så springer han lopp varje helg runt om i Sverige och även där om och om igen… Vintertid åker han en del längdskidåkning som grundträning och har bl. a. åkt 18 Vasalopp.

Anders har en gedigen idrottslig bakgrund både som aktiv och som ledare – han har varit juniorlandslagsman i triathlon, cyklat på elitnivå i många år och varit förbundskapten för svenska mountinbikelandslaget under 5 år.
Anders har även drivit en spinningstudio och startat upp och drivit den prisbelönta löparcommunityt Mötesplats Löpning i Ludvika där han hjälpt många löpare att utvecklats utifrån sin förmåga.
Sedan i höstas är Anders ledare i 3.00-gruppen i TSM.

 

Anders motto är run for life

Resor med Anders Olausson:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se