Anders Laurell

Träning och rörelse på alla nivåer har varit en stor del av Anders liv. Under uppväxten på Kungsholmen i Stockholm handlade det oftast om bandy och fotboll, men det blev även en hel del löprundor längs med vattnet vid riddarfjärden. En axelskada gjorde att han slutade med bandy på is och började innebandy där det blev ett par år på hög nivå.

Rehabiliteringen av axelskadan gjorde att Anders fick upp intresset för och utbildade sig till Sjukgymnast. Han har arbetat som sjukgymnast sedan 1998 och sedan 2007 äger han och driver Brommaplans Fysioterapi & Sjukgymnastik. Patientarbetet där är väldigt varierande med allt från barn till äldre, elitidrottare till inaktiva mm.  Oavsett diagnos, ålder eller aktivitetsnivå vill Anders alltid hitta de små förändringarna som kan leda till stora förbättringar på sikt. Han vill anpassa sina behandlingar efter varje ny patient för bästa resultat.  Anders har examen i Ortopedisk Manuell Terapi, OMT steg 2 och vidareutbildning akupunktur, idrottsmedicin, massage.

Anders har alltid använt träning och löpning som en ventil i vardagen för att må bra, slappna av och ha kul. Han har genom åren sprungit många millopp och även på senare år två maraton. Träningen gör han helst utomhus även fast det då och då blir ett och annat pass på gymmet och lite innebandyspel.

Anders är en glad och enkel person att ha att gör med som alltid har nära till skratt …. framför allt efter en löprunda.

 

Resor med Anders Laurell:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se