Afaf Radhison

Hon har övervunnit en mängd utmaningar i livet som de flesta av oss aldrig ens skulle kunna föreställa oss. Innan hon flydde till Sverige, levde hon i en värld där riskerna var höga och möjligheterna att leva trygg och fri var få. Risken för att bli kidnappad eller mördad var inget ovanligt. Men trots det gav hon sig iväg på en lång resa från ofrihet till frihet.

Afaf har kämpat sig genom svåra prövningar och har skapat sig ett liv där hon nu har ett fritt val och går sin egen väg. Hon som har aldrig fick cykla, simma, idrotta när hon var liten bara för att hon var en tjej.

Nu tar hon tacksam emot alla möjligheter som livet erbjuder, från att åka skidor på fjället, klättra i berg, simma i havet, sova på klippor till att cykla tusentals mil. Det är en verklighet som hon aldrig hade kunnat föreställa sig när hon var yngre och hade drömmar som många kallade för galna.

Men trots allt detta har Afaf aldrig tappat sin tro på att livet är fullt av möjligheter. Hon har skrivit en bok som heter ”Ur askan i eden” som handlar om hennes resa. En resa från mentala och fysiska ruiner, cementerade värderingar och traditioner, från förtryck och ofrihet till en framtid i frihet.

Med Afaf på scenen kommer ni att känna er inspirerade, upplyfta och motiverade att kämpa för era drömmar och tro på att allt är möjligt.

Resor med Afaf Radhison:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se