Susanne Nilsson

Susanne, som till vardags jobbar med administration och IT inom räddningstjänsten, upptäckte gruppträningen för ca 12 år sedan. Hon var som ung aktiv på hästryggen, på fotbollsplanen och framförallt i handbollshallen men under småbarnsåren var det bara löpning som gällde, då det fungerade bäst i familjepusslet. Ett gäng halvmaror, tjejmilar och midnattslopp avverkades under dessa år. Löpningen pågick några år till barnen blev större och hon fick istället upp ögonen för gruppträningen. Det började med några trevande pass som deltagare i hemstaden Nynäshamn men ganska snabbt blev hon biten och också tillfrågad till att bli instruktör i spinning och box. Sedan 2009 är Susanne även utbildad av Les Mills och är idag instruktör i BodyBalance, BodyCombat och BodyPump.

Glädjen att inspirera, peppa och hjälpa deltagarna att flytta sina gränser är det som inspirerar Susanne att vara instruktör.

Susanne kommer att leda dig genom svettiga boxnings- och combatpass, få dig att sträcka ut dina lemmar i balancen samt lägga på de där extra kilona du inte trodde var möjligt i pumpen. Och målet är att ni tillsammans ska ha oerhört kul under tiden!

Resor med Susanne Nilsson:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se