Malin Gustafsson

Malin Gustafsson var simmare som ung. Efter ett uppehåll på 26 år tog ena dotterns simning henne tillbaks till bassängen och glädjen det ger att simma. I dag mer som tränare / coach än egen simning.
Under detta uppehåll har spinning, bodypump o en rad olika träningsformer hållit henne sysselsatt, träning har haft en central del i stora delar av Malins liv, träning för välbefinnande. Numera kan hon även lägga till Yogalärare i sin CV.
Som sjuksköterska har hon stor erfarenhet av vad träning kan ge och ett brinnande intresse för friskvård. Ser vinsterna med att ha ett aktivt liv där träning ses som ett roligt inslag i vardagen.Har man kul mår man bra.
Som en av 5 Total Immersion – coacher o en av tre licensierade, i Sverige, utbildad i Madrid och London, jobbar Malin dagligen med att coacha och inspirera simmare, triathleter och vuxencrawlare på de flesta nivåer.
Detta i sitt eget företag  ( Coachmalin.se ) Ca 13 kurser / vecka under termin. 
Total Immersion, i dagligt tal TI,  är en metod att på lättaste sätt lära ut energieffektiv simning. Mer om det på totalimmersion.net
Till detta är hon huvudtränare för den lokala simklubbens SUM-SIM yngre gäng, ungdomar 02-04 som siktar mot elit vad det lider.
Malins mission i livet är att alla ska kunna crawla, hur svårt kan det vara? Med lite humor, distans o tålamod blir det roligt och då klarar man det. 
En av de saker som Malin anser vara det absolut bästa med att jobba på detta sättet med människor är att se glädjen i varje litet framsteg, oavsett vad. det är min belöning säger hon.

Resor med Malin Gustafsson:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se