David Felhendler

David Felhendler, 48år, är ursprungligen från Östergötland men är numera Stockholmare sedan 5år. Han har jobbat med rygg-, nack-, led- och idrottsskador sedan 1994 då han blev färdig sjukgymnast. Därefter har han rest runt i världen och vidareutbildat sig inom många olika behandlingstekniker.
David drev klinik i Norrköping i 17år innan han och familjen flyttade till Stockholm, där han nu driver LöparAkuten vid Odenplan. Där behandlas huvudsakligen idrottsskador på allt från entusiastiska motionärer till den yttersta eliten. Andra besvär än idrottsskador behandlas givetvis också.
David har forskat inom smärtbehandling på Universitetssjukhuset i Linköping. Han har också undervisat inom olika behandlingsmetoder av led- och nervsystemet, både i Sverige och internationellt sedan 20år.
David jobbar huvudsakligen med manipulation (ffa dropp-teknik) och olika former av behandling av nervsystemet. ”Mitt jobb är att röja undan de hinder som finns för att du och din kropp ska kunna göra det som behövs för att läka.” Han känner sig lyckligt lottad då han inte tycker att han jobbar utan får betalt för att göra det han älskar.
Han har tidigare spelat innebandy och tränat kampsport. Numera är det mest löpning, styrketräning och aerobics på menyn.

Resor med David Felhendler:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se