Inför resan

Färdhandlingar

Dina färdhandlingar finner du bifogat i mailet du precis fått, består endast av 1 sida (trots att det kan stå 1 av (2)).
Läs igenom dessa och kontrollera att samtliga uppgifter stämmer. Om du hittar något som är felaktigt ber vi dig att kontakta oss omgående.

Observera att läsa informationen om inresekrav.

Kom ihåg att ta med munskydd som måste användas under flygresan samt i bland annat hotellobbyn, startområdet och på nummerlappsutdelningen.

Transfer

För alla som bokat flyg med oss ingår transfer till och från hotellet. Vid ankomst till Valencia samlas vi utmed baggaebandet där reseledare Mikael Näslund samlar ihop gruppen innan ni går ut genom tullen och till bussen. 

Ni träffar Mikael Näslund utanför gaten på Arlanda, titta efter Springtime-kläder.

Flygtider/Incheckning

Flygtider och flygnummer för er som bokat flyg med oss kommer i ett separat mejl. Kontrollera alltid korrekta avgångstider med www.swedavia.se. Vid incheckning, om ni bokat flyg med oss, använd bokningsnummer som du fått på resehandling.

Kom i håg att ta med giltigt pass och munskydd.

 
Samt covidbevis och QR-kod från det Spanska inreseformuläret.

Bagage

Med LH får varje resenär ha 1 väska á 23 kg incheckat bagage samt 8 kg som handbagage.

Pass och visum

Vid inresa som vanlig turist och svensk eller norsk medborgare är det inte nödvändigt med visum till Spanien. Men kontrollera att ditt pass är giltigt och att ditt tilltalsnamn och alla efternamn stämmer överens med dina färdhandlingar innan du reser.
*Observera att du måste fyllt i spanska myndigheters inrese/hälsoformulär samt ha ett giltigt covidbevis. Läs mer om det på fliken om Inresekrav.

Sjukförsäkring

Ta med det Europeiska sjukförsäkringskortet på resan eller beställ ett sådant utan kostnad hos försäkringskassan. Det ger dig rätt till nödvändig sjukvård i andra EU/EES-länder.

Journummer

Vid AKUTA händelser innan avresa, utanför telefontid
10 -12 måndag – fredag, kontakta oss på 08-54553540 och välj 9 så kopplas ni vidare till jouransvarig. På Mallorca når du personalen dygnet runt via hotellets reception.

INCHECKNING PÅ HOTELLet

– Ingen hotellvoucher behövs –
Du visar upp ditt pass vid ankomst för att checka in.

AC Hotel by Marriott
Avda. de Francia, 67, Valencia  46023 Spain

Hotellet ligger cirka 1 km från start, mål och nummerlappsmässan.

 

Vi önskar dig en härlig och minnesvärd resa! 
Med vänliga hälsningar

Springtime 

Inga inlägg hittades.

Arkiv

    Kategorier