Information på plats

Grand Muthu Golf Plaza Hotel & Spa är ett välskött och fräscht hotell beläget i San Miguel de Abona på södra Teneriffa. Alla rummen är utrustade med luftkonditionering och inbjudande balkong eller terrass. Gratis wifi finns i alla allmänna utrymmen.

Ljus och luftig hotellrestaurang som bjuder på varierade bufféer både till frukost och middag och du kan se maten tillagas i det öppna köket.

Vid incheckning på hotellet måste samtliga uppvisa sitt pass.

Frukost och middag ingår inkl. dryck.
Öppettider för frukost  07:30 – 10:30
Öppettider för middag 18:30 – 21:30

* Som ni fått information om tidigare så ändrades flygtiderna vilket gör att ni anländer till hotellet sent på lördagen. Då middagsrestaurangen inte är öppen så sent kommer hotellet att erbjuda att ni får välja en dag under veckan som ni kan äta lunch på hotellet som kompensation. Mer information om detta får ni på plats. Middag ingår alltså inte vid ankomst.

Rummen har balkong, luftkonditionering,TV, telefon, liten kyl, kaffe/te-bryggare, hårtork och safteybox. Poolhandduk mot deposition.

Obs, Spa är under renovering. Vissa faciliteter kan vara stängda eller avgiftsbelagda beroende på årstid eller väderlek.

Teneriffa

Teneriffa är den perfekta ön att åka till om man vill ha sol, värme och bara 6 timmars flygresa. Inte för varmt och inte för kallt utan helt perfekt! Ön erbjuder så mycket mer än vad man kan tro. Naturen är varierande och trots att det är en ö så har Teneriffa faktiskt fyra klimatzoner. Från hotellområdet har du de flesta dagar utsikt mot vulkanen Teide som stolt sticker upp över molnen. Det är Spaniens högsta berg som mäter 3718 m.ö.h. 

På den södra delen, där vi håller till, ligger det flesta av de populära turistorterna. De kanske mest kända, Los Christianos och Playa de las Americas, ligger ca 20 min bort från vårt hotell. På dessa orter finns det många restauranger och ett stort utbud av shopping. Det går utmärkt att ta sig dit med buss eller taxi. Det sköna klimatet lockar många turister året om. Vädret är stabilt och förändras inte mycket under året. I nov/dec ligger medel-temperaturen på ca 21-22 grader på dagen och ca 15-16 grader på natten, vattentemperaturen ligger på ca 19-20 grader.

Välkomstmöte

På vårt välkomstmöte får du mer information om veckan och hotellet samt en presentation av ledarstaben. Du hittar tid och plats för mötet i ditt program för veckan. 

Service på plats

Vi finns på plats i lobbyn på utsatta tider för att svara på eventuella frågor. Servicetiderna får du på plats.

Vinprovning

Ni har tidigare fått information om bokning av vinprovning på hotellet på tisdagen den 26/11. Pga antal bokade så kommer vinprovningen att genomföras på tisdagen kl 17:15. Mer information får ni på plats.

Bergspasset

På måndag åker vi till Anaga för veckans bergspass. Det är en vandring på ca 4 km i en vacker och kuperad natur.
Anaga heter bergsområdet på nordöstra delen av Teneriffa. Sedan 1987 är området naturskyddat och det blev utnämnt till biosfärområde av Unesco 2015.

I vandringen ingår transfer t/r, guide, vatten och banan. Vandringen avslutas med lunch som också ingår.

Ta med sköna och stabila träningsskor.

Apotek

Akutmottagningar och Apotek finns om olyckan skulle vara framme. För mer information om vart närmaste apotek finns informeras på plats eller kolla direkt med receptionen.

Dricks

Är du nöjd med servicen och måltiden är det normalt att lägga omkring 5–10 procent i dricks.

Dricksvatten

Kranvattnet är drickbart men kan smaka en del klor. Vi rekommenderar köpt vatten då våra magar kanske inte tål den bakteriekultur som finns spå Mallorca.

Elektricitet

220 volt och samma typ av kontakter som i Sverige, så ingen adapter behövs.

Larmnummer

Vid nödfall lokalt, ring 112 för polis, brandkår och ambulans och be att få tala med en engelsktalande person.

Ringa hem

Landskoden till Sverige är +46.

Sol

Solen är starkare än hemma så tänk på att använda hög
solskyddsfaktor när solen är framme.

Tidsskillnad

Ingen.

Valuta och kreditkort

Valutan i Spanien är Euro. Kreditkort som VISA och Mastercard kan användas på många restauranger, hotell och butiker.

Öppettider

Generellt har butiker öppet 10.00 -21.00 mån – lör, mindre butiker har ofta lunchstängt mellan 14.00-17.00. Bankerna är vanligtvis öppna kl 08.30 -14.00,måndag till fredag.

Inga inlägg hittades.

Arkiv

    Kategorier