Inför resan

Flyg

Flygtider och flightnummer framgår av dina färdhand­lingar. För incheckning på flygplatsen är det ditt ”Reservation no.” du använder (numret består av siffror och bokstäver i en följd) och du finner det i mailet du precis fått. Tiderna är lokala och med reservation för tidta­bellsändringar. Kontrollera alltid korrekta avgångstider på Swedavia.  Incheckningen öppnar 2 timmar innan avresa och stänger 50 minuter innan avresa. Måltid på planet ingår inte. 

Bagage

Med SAS får varje resenär ha 1 väska á 23 kg incheckat bagage samt 8 kg som handbagage. Handbagaget får ej överstiga måttet 55 x 40 x 23 cm.

Transfer

För alla som har bokat helt paket med flyg och reser på ordinarie avgång från Arlanda så ingår transfer: flygplatsen – hotellet – flygplatsen. När du har hämtat din väska och gått ut till ankomsthallen möter vår platsansvarige Zdravko med en Springtime-skylt och visar er till bussen. Transfertiden från Split till Vodice är cirka 60 minuter. 

Pass och visum

Vid inresa som vanlig turist och svensk medborgare är det inte nödvändigt med visum till Kroatien. Men kontrollera att ditt pass är giltigt och att ditt tilltalsnamn och alla efternamn stämmer överens med dina färdhandlingar innan du reser. 

Sjukförsäkring

Ta med det Europeiska sjukförsäkringskortet på resan eller beställ ett sådant utan kostnad hos försäkringskassan. Det ger dig rätt till nödvändig sjukvård i andra EU/EES-länder.

 

Inga inlägg hittades.

Arkiv

    Kategorier