Information på plats

STARTBEVIS/NUMMERLAPPS-HÄMTNING

Alla ska ha fått sina startbevis. Frivillig gemensam promenad till mässan på söndag morgon.
Om flyget är på tid och vi kommer fram till hotellet enligt planering så tar vi en promenad till nummerlappsmässan redan på lördag för de som vill. Mässan stänger 18.00

 

COURSE INSPECTION

På söndagmorgon har en del av er bokat banbesiktning, vi promenerar dig gemensamt från hotellet. Turen börjar och avslutas i närheten av nummerlappsutdelningen, så efter turen kan man enkelt gå till mässan. Platser finns kvar, 390kr.

MORGONJOGG

På söndag morgonjoggar vi en kort sväng gemensamt i närområdet.

EL/MOBIL

I USA är strömmen 110 Volt. En adapter behövs för att använda elektriska produkter (finns i Sverige-kitet, som du sedan kostnadsfritt kan beställa, kommer länk i ett senare mail). Kontakta din leverantör för exakta uppgifter och taxor.

VÄDER

Mycket stora variationer kan förekomma. Bäst är att kontrollera väderprognosen några dagar före avresa. Ta med löparkläder för alla väder. 

VALUTA

US Dollar används. Har man ett kontokort som används i bankomater i Sverige kan man även använda detta i New York. Antingen att betala med eller att ta ut dollar från automater. Drickssystemet är mycket vanligt. Man lämnar cirka 15% på restauranger, barer och taxiresor. För att förenkla det kan man lämna dubbla skatten (tax) på notan. Tänk på att vissa ställen lägger till dricksen automatiskt på notan. Fråga om du är osäker. På utflykterna är det kutym att lämna dricks till guider och busschaufförer.

FÖRSÄKRINGAR

Vänligen kontrollera så att du har en bra reseförsäkring. Har du en hemförsäkring kan det vara en god idé att kontrollera vad som innefattas under resan.

 

Om du har frågor är du givetvis välkommen att ringa.

Till sist vill vi önska dig en mycket trevlig resa!

 

Inga inlägg hittades.

Arkiv

    Kategorier