Information på plats

NUMMERLAPP/EXPO

Vi går till nummerlappsmässan på söndag morgon. För er som har bokat banturen så går vi även ditt direkt efter turen. Ta med BIB-bekräftelse och ditt pass

Som deltagare har Boston Marathon skapat en handbok. Den hittar du här eller i din profil online. 

 

COURSE INSPECTION

På söndagsmorgon har en del av er bokat banbesiktning, vi promenerar gemensamt från hotellet. Turen börjar och avslutas i närheten av mässan så efter turen möter vi upp Anders som tar oss direkt till nummerlappsutdelningen. 

MORGONJOGG

På söndag morgonjoggar vi en kort sväng gemensamt i närområdet.

EL/MOBIL

I USA är strömmen 110 Volt. En adapter behövs för att använda elektriska produkter. Kontakta din leverantör för exakta uppgifter och taxor.

VÄDER

Mycket stora variationer kan förekomma. Bäst är att kontrollera väderprognosen några dagar före avresa. Ta med löparkläder för alla väder. 

VALUTA

US Dollar används. Har man ett kontokort som används i bankomater i Sverige kan man även använda detta i Boston. Antingen att betala med eller att ta ut dollar från automater. Drickssystemet är mycket vanligt. Man lämnar cirka 15% på restauranger, barer och taxiresor. För att förenkla det kan man lämna dubbla skatten (tax) på notan. Tänk på att vissa ställen lägger till dricksen automatiskt på notan. Fråga om du är osäker. 

FÖRSÄKRINGAR

Vänligen kontrollera så att du har en bra reseförsäkring. Har du en hemförsäkring kan det vara en god idé att kontrollera vad som innefattas under resan.

 

Om du har frågor är du givetvis välkommen att ringa.

Till sist vill vi önska dig en mycket trevlig resa!

 

Inga inlägg hittades.

Arkiv

    Kategorier