Utbilda dig till Moveoo-ledareVill du bli en ledare som gör skillnad?

Med Moveoometoden utmanar vi traditionella tankar och beteenden inom träning i syfte att få fler att träna effektivt, sunt och roligare och för att få fler att röra på sig i vardagen.

Idag används Moveoometoden av såväl grupptränare, idrottsledare, personliga tränare som av löpcoacher som vill stärka löpare. Vi ser även en ökning hos terapeuter som förespråkar en träning som utvecklar våra mentala och fysiska musklelfunktioner. Moveoometoden öppnar upp för ett ledarskap som är nyfiket, utmanande och samtidigt tillåtande. Ledarskapet återspeglas i träningen som blir varierad och anpassningsbar oavsett redskap och miljö. Det gör att Moveoometoden kan användas på olika sätt och i olika syften.

Senast Aftonbladet provade på ett Moveoopass med gummiband gav det 5-plus. Moveoo har funnits med på Springtime-resorna i många år och då speciellt till Portugal, Algarve där träningen är ett mycket uppskattat inslag.

Nu kan du utbilda dig till en Moveooledare. Som Springtime-resenär erbjuds du en skön rabatt till utbildningarna som går i  Veddige (20 min från Göteborg) 2-3 mars och i Stockholm på Stockholms stadion 16-17 mars. 

Bokning görs på: https://www.moveoo.se/boka-dig 
Nu får du 1 000 kr i rabatt (ord. pris 4 200 kr)
Ange kod: springvip19