”Stämningen är så avslappnad och skön”

Intervju med Lotta Thyni som HAR REST MED SPRINGTIME TILL Portugal FLERA GÅNGER!

Varför åker du på träningsresor?
– Jag har en vän och kollega som hade varit på ett par resor och pratat mycket gott om dem. När jag fick en fråga av några andra kamrater om att hänga på tvekade jag inte. Jag arbetar själv som gruppträningsinstruktör och kände att jag behövde lite tid för egen träning och inspiration och få lite nya idéer.

Berätta kort om en träningsvecka!
– Innan jag åkte första gången hade jag mina funderingar om vilka det är som åker på den här typen av resor. Men så reste jag iväg och insåg att det är alla kategorier av människor. Jag har träffat enormt många härliga människor som jag än i dag har fortsatt kontakta med. Springtimes resor är så välplanerade och erbjuder så många olika pass, att det finns något för alla oavsett smak, träningsbakgrund och ålder.

Berätta lite om ledarna!
– Åh, det är proffsiga och inspirerande. De umgås med oss deltagare hela tiden och bidrar till den härliga gemenskap som uppstår. Alla ledare har också varit duktiga på att inspirera och möta alla på var och ens individuella träningsnivå, vilket är viktigt så alla känner sig bekväma.

Vad är det bästa med träningsveckor i Portugal?
– Hotellet, stranden, plankan, det vill säga träningsgolvet som ligger mitt på stranden, där det hålls klasser. Bergspasset är också superkul. Jag gillar även att det finns intressanta föreläsningar att lyssna på. Och jag älskar festen och middagen den sista kvällen, det brukar bli världens fest. Det blir liksom det bästa av båda världar – härlig träning och grymma fester. Roliga event som ”pricka tiden” är också kul! Och så tycker jag även att maten har varit bra och vällagad.

Har du åkt själv någon gång eller upplever du att man lätt skulle kunna åka själv?
– Jag har åkt med vänner, men jag skulle lätt kunna åka själv, det är jättelätt att lära känna folk! Stämningen är skön och avslappnad och det är mycket skönt häng i tränings- och myskläder.

Varför just Springtime?
– Det blev att jag åkte med Springtime på min första träningsresa och jag blev så nöjd att jag har fortsatt resa med dem. Jag har hört om andra resor där det finns en hel del olika pass att gå på, men då har inte det gemensamma boendet och kringarrangemangen funnits med i samma utsträckning! Jag tycker att det är häftigt med 130 ”träningsnördar” som hänger ihop och tränar, käkar och skrattar. Det ger så mycket!