Samarbetspartners

Tack vare våra samarbetspartners kan vi erbjuda högsta möjliga kompetens på våra ledare såväl som den absolut bästa kvaliteten på produkter inom träning. Under alla veckor har vi kunniga personer med som kan svara på frågor och ge dig tips om både träning och utrustning. 

FRISKIS & SVETTIS
Friskis & Svettis finns på mer än 160 orter och har hundratals träningsställen runt om i Sverige. Vi arrangerar varje vår och höst flertalet träningsresor tillsammans med Friskis & Svettis. 

Garmin

GARMIN
Vad vi strävar efter
Att vara ett beständigt företag genom att skapa överlägsna produkter för bil, flyg, sjöfart, utomhusaktiviteter och sport som utgör en viktig del i våra kunders liv.

Vår vision
Vi kommer att vara globala ledare på alla våra marknader och våra produkter kommer att vara kända för sin tilltalande design, överlägsna kvalitet och bästa värde.

Våra värden
Vår företagskultur grundar sig på uppriktighet, integritet och respekt för butikspartner, kunder och affärspartner. Våra butikspartner strävar i allt de gör efter att ge bästa möjliga service till alla kunder och andra butikspartner genom att göra enastående insatser och uppnå utsatta mål.

Craft medium2

CRAFT
Funktionella träningskläder för löpning, längdskidåkning, cykel och andra konditionssporter. Craft är en produkt av svett och slit, av snö och regn, av förluster och segrar och av euforin som upplevs när gränser förflyttas. I fyra årtionden har vi levererat optimal prestation genom funktionella idrottskläder. Nästan lika länge har vi varit en del av den professionella idrottsvärlden. Vår kunskap om hur ett tränings- och tävlingsplagg ska designas för att erbjuda optimal funktion kommer till stor del från ett långt och givande samarbete med elitidrottare över hela världen.

 

RUNNER’S STORE
Runners’ Store startades 2006 av erfarna och meriterade löpare och är idag löparbutiken med Sveriges största sortiment på löparskor, konfektion och sportelektronik. Kom och besök oss på Regeringsgatan 26 i Stockholm eller Baltzargatan 31 i Malmö och träffa våra löparexperter och ortopedtekniker.

 

MAXIM SVERIGE
Maxim hjälper dig som proffs såväl som motionär att optimera din kost och maximera ditt träningsresultat genom att erbjuda ett brett sortiment av sportnutrition och peppa dig att utmana dina gränser.

 

JABRA
Spring, cykla, vandra – vilken sport du än utför finns det ett par sporthörlurar som håller ditt tempo. Utbudet av sporthörlurar hos Jabra kommer garanterat att förbättra din träning.

På Jabra förstår vi vad som krävs för att skapa högklassiga ljudlösningar. Vi gör det genom att leverera de bästa ljudupplevelserna. Dessa återspeglas i produkter som är framtagna för dig och dina behov, som erbjuder bästa möjliga samtal, sport- och musikupplevelser.