Samarbetspartners

Tack vare våra samarbetspartners kan vi erbjuda högsta möjliga kompetens på våra ledare såväl som den absolut bästa kvaliteten på produkter inom träning. Under alla veckor har vi kunniga personer med som kan svara på frågor och ge dig tips om både träning och utrustning. 

 

 intersport_webb

Intersport vässar träningsprofilen med Springtime

Bäst på sport – så ser framtiden ut för butikskedjan Intersport. Nu kompletteras butikernas utvalda sportsortiment med satsningar på upplevelser. Detta tillsammans med Springtime, Nordens ledande arrangör av träningsresor. Tanken är att det ska bli både roligare och intressantare att träna.

Intersport ska vara det självklara valet för den som vill träna. Den som exempelvis vill springa ska få hjälp att hitta rätt produkter för rätt ändamål men också kunna bli upplyst om träningsmetoder och bli peppad av utmaningar som aktuella lopp.

– Samarbetet med Springtime är både brett och långsiktigt. De har omfattande erfarenhet av många olika träningsformer och gemensamt kan vi erbjuda våra kunder både tips och inspiration. Dessutom ser vi möjligheter att utveckla skräddarsydda träningsresor speciellt för våra medlemmar i Intersport Club, säger Ulf Kinneson, VD på Intersport.

Om Intersport: Intersport är ett av Sveriges mest kända varumärken med nära 150 butiker i Sverige. 2013 omsatte de svenska Intersport-butikerna 4,1 miljarder kronor. Intersport Sverige AB ingår i IIC, Intersport International Corp. – världens största sportkedja med fler än 5 500 butiker i 44 länder. Intersport-gruppen omsätter över 10,6 miljarder euro globalt. www.intersport.se

 

Garmin

GARMIN
Vad vi strävar efter
Att vara ett beständigt företag genom att skapa överlägsna produkter för bil, flyg, sjöfart, utomhusaktiviteter och sport som utgör en viktig del i våra kunders liv.

Vår vision
Vi kommer att vara globala ledare på alla våra marknader och våra produkter kommer att vara kända för sin tilltalande design, överlägsna kvalitet och bästa värde.

Våra värden
Vår företagskultur grundar sig på uppriktighet, integritet och respekt för butikspartner, kunder och affärspartner. Våra butikspartner strävar i allt de gör efter att ge bästa möjliga service till alla kunder och andra butikspartner genom att göra enastående insatser och uppnå utsatta mål.

 

Craft medium2

CRAFT
Funktionella träningskläder för löpning, längdskidåkning, cykel och andra konditionssporter
Craft är en produkt av svett och slit, av snö och regn, av förluster och segrar och av euforin som upplevs när gränser förflyttas. I fyra årtionden har vi levererat optimal prestation genom funktionella idrottskläder. Nästan lika länge har vi varit en del av den professionella idrottsvärlden. Vår kunskap om hur ett tränings- och tävlingsplagg ska designas för att erbjuda optimal funktion kommer till stor del från ett långt och givande samarbete med elitidrottare över hela världen.

 

 

NB_Stckd_logo_black

NEW BALANCE
New Balance är ett av världens största sportvarumärken. Med en historia på över 100 år har New Balance byggt en stark position på marknaden och skaffat ett stort antal trogna fans. Sportföretaget har bl.a. genom sina egna fabriker i England och USA utmärkande design och hög kvalité på sina produkter. Att satsa stora pengar på forskning och välgörenhet har alltid varit betydande för New Balance och det privatägda företaget är noga med att följa sina långsiktiga värderingar och strategier.

 

 

Print

RISENTA 
har funnits sedan 1940. Passionen och nyfikenheten för hälsosam mat lever fortfarande kvar. Risentas affärsidé är enkel, att erbjuda god och hälsosam mat till alla som vill äta och leva hälsosamt.

Nyttig och god mat för alla
Hälsosam mat måste vara naturlig, god och ge energi. Alla ska kunna välja bra mat, som är hälsosam och naturligt fri från tillsatser. I vårt sortiment har vi hälsosamma produkter för dygnets alla timmar. Vi är nyfikna och söker ständigt efter nya hälsosamma produkter från hela världen, och tar med oss det bästa hem. Förutom våra klassiska produkter i gula påsar, lanserar vi ständigt nya produkter. Genom att erbjuda produkter och inspirera fler att äta hälsosamt vill vi skapa hälsa för alla.

Vi vill fortsätta skapa hälsa för alla som vill äta och leva hälsosamt, och erbjuda produkter som vi är stolta över. Vi vill att alla som möter oss och våra produkter ska känna att det finns människor bakom de gula påsarna som bryr sig om och tänker på hälsa för alla.