New York Women's Half Marathon

Program

Preliminärt program 2014

Torsdag Efter ankomst väntar transfer till hotellet och information om närområdet ges. Gemensam middag för de som vill på kvällen.

Fredag Vi börjar dagen med en lugn morgonjogg i härligt lummiga Central Park. Parken fullkomligt sprudlar av liv på morgonen av folk som promenerar, joggar, åker rullskridskor eller cyklar. Detta är absolut något man ska uppleva när man reser till New York. Musikal är nästan ett måste när man är här.

Lördag Dagen är öppen för valfri aktivitet. Några förslag är en shoppingtur i trendiga SoHo eller kanske en tripp till bohemiska Brooklyn eller varför inte en båttur ut till Frihetsgudinnan på Liberty Island. 

Söndag New York Women’s half Marathon startar klockan 08.00 i Central Park. Starten och mål ligger nära vårt hotell så det tar endast några minuter att promenera dit..Man springer två varv motsols i Central Park. För de som önskar firar vi dagens bedrift på en närliggande restaurang.

Måndag Hemresa sen eftermiddag med hemkomst Skandinavien på morgonen den 15 april.

Paris Marathon

Ett av världens största lopp med över 50 000 deltagare. Loppet är ett ”riktigt” stadslopp som passerar många av Paris sevärdheter....
FRÅN 7 890 SEK

New York Tjejmil

Häng med på årets tjejresa och spring tjejmilen i New York! Upplev dagar med härlig träning och känn storstadspulsen med shopping, museer, teatrar, restauranger och kaféer. Det här är en resa och ett ...
FRÅN 22 950 SEK