Om Resan

Wien tjejmil

RESA: 25-28 maj 2019
LOPPDAG: 26 MAJ
PAKETPRIS FRÅN: 3 700 KR

 

Resan är fullbokad.
Hotellpaket med startplats på förfrågan. Mejla thomas.bjornermark@springtime.se

 

Europas största tjejlopp (över 30 000 löpare 2018) går genom Österrikes vackra huvudstad Wien. Löpare från hela världen, i alla åldrar, allt från nybörjare till elitlöpare springer tillsammans 5 km eller 10 km. Stämningen längs banan är fantastisk och Wien bjuder under denna tid oftast på värmande försommarsol, lägg därtill en härlig atmosfär.

Förutom löpning kommer helgens program att innehålla restaurangbesök och gemensam träning med instruktör från Springtime.

Missa inte chansen att ta med tjejgänget, dottern eller mamma på vårens härligaste resa med mycket gemenskap och minnen för livet! 

Instruktörer på plats

  • Anci Näslund

New York Tjejmil

Följ med till New York och spring New York Tjejmil! Upplev dagar med härlig träning och känn storstadspulsen med shopping, museer, teatrar, restauranger och kaféer. Det här är en resa och ett lopp för...
FRÅN 15 680 SEK

Vandring & Träning i Davos

Den här resan passar för dig som söker en aktiv semester där dagarna fylls av härliga vandringar i storslagen alpnatur. Du bjuds också på återhämtningspass och yoga, samt en mycket social samvaro. På ...
Resan är öppen för förhandsanmälan