Om Resan

WALK - NEW YORK

Du kanske trodde att du aldrig skulle kunna genomföra New York Marathon? Och du som redan gjort loppet tidigare men på grund av skavanker trodde att möjligheten inte fanns längre? Fel, fel, fel!

Unikt med New York Marathon är att målgången hålls öppen hela kvällen vilket gör att man utan problem kan gå loppet och få ta del av hela den magiska upplevelsen som New York Marathon är!

Vi har satt ihop ett ledarteam (med olika grader av krämpor och erfarenheter) som tillsammans med dig och hela Walk New York-gänget går loppet och tar del av den fantastiska atmosfären, publikens jubel såväl som att uppleva alla New Yorks 5 stadsdelar – detta blir en sightseeing du aldrig kommer glömma!

Vår målsättning är att hålla en takt på ca 2 timmar per mil vilket gör att du normalt ska kunna gå 5 km bekvämt på en timme. Träningsmässigt så är långa promenader det bästa men en dag av bärplockning i skogen eller en dags arbete i trädgården är att betrakta som bra förberedelser.

Förutom själva loppet så kommer vi att lägga vikt på sociala aktiviteter dagarna före och efter loppet. Vi rekommenderar att resa ut på torsdagen den 2 november och välja boende på Beacon, The Wallace eller Belleclaire. Dessa ligger inom en radie av 200 meter vilket gör att det blir lätt att ta del de gemensamma aktiviteterna. Hemresan sker lämpligast måndagen den 6 november men givetvis kan man stanna längre.

Här finner du all info om resan, priser och bokning.

Instruktörer på plats

  • Patrik Yderberg

    Ledare

  • Britt-Marie (B-M) Nordquist

  • Lennart Carlsson

  • Odd Blakkisrud