Om Resan

Valencia Marathon

2024

Följ med till Valencia Marathon i december! En platt och snabb bana som går genom både historiska och nya, ultramoderna delar av staden. Perfekt för dig som letar efter en ny löputmaning eller erfarenhet – eller båda. 
 
Vissa delar av banan går längs det glittrande blå Medelhavet, bara några meter från strandkanten. Valencia Marathon är det bästa maratonloppet i Spanien enligt det spanska förbundet.

Valencia Marathon är verkligen ett maraton att lägga in i tävlingskalendern. Ett lättsprunget lopp med en hel del underhållning runt banan som ger de perfekta förutsättningarna för en bra tid. Start och mål ligger i Sciences La Ciudad de las Artes y de las Ciencias. Utöver loppet är själva staden definitivt väl värt ett besök även utan löparskor och du kommer att få med dig båda erfarenheterna hem. Allt är upplagt för en händelserik december weekend!

Hotellets läget för loppet är helt perfekt, mycket nära till startområdet och målgången.

I Valencia är den traditionella Marathon pastan ersatt av Paella Party. 

Valencia Marathon - Løpere II

 

 

 

 

 

 

 

 


Valencia – staden

Valencia är den tredje största staden i Spanien efter Madrid och Barcelona ​​och har oerhört mycket att erbjuda. Denna historiska stad grundades redan 138 f.kr som romersk koloni och fick det latinska namnet Valenta betyder ”styrka” och ”aktivitet”. Namnet är ju mycket passande för vårt ändamål med resan.

Förutom att det finns mycket att se både i den nya och gamla delar av staden, finns det goda möjligheter att få smaklökarna att växa. I Valencia finns det många olika restauranger av alla slag, och paella-happy kan smaka precis där det faktiskt kommer från.

TCS New York City Marathon
03 nov 2024

Förtursanmälan för 2024 är öppen! Om du ska springa ett maratonlopp i ditt liv så ska du göra det här! New York Marathon är ett av världens största och mest...

TCS London Marathon
21 apr 2024

London Marathon är ett av världens snabbaste lopp och ca 40 000 löpare tar sig i mål. Loppet har en underbar bansträckning och stämning!

Rio de Janeiro Marathon
15 jun 2022

Följ med och spring Rio de Janeiro Marathon - ett av Sydamerikas bästa maratonlopp. En unik och spännande reseupplevelse.

New York Tjejmil
08 jun 2024

Häng med på årets tjejresa och spring tjejmilen i New York! Upplev dagar med härlig träning och känn storstadspulsen med shopping, museer, teatrar, restauranger...


Laddar bokning