Om Resan

Valencia Marathon

Valencia 4

 

Vi erbjuder Valencia marathon som individuell resa.
Vi kan boka hotell+startplats på förfrågan.

Mejla loparresor@springtime.se  om ni har frågor om resan.

Valencia Marathon 19 november
Loppdag:
19 november
Startplats Marathon: 895 kr
Startplats 10 km:
595 kr
Ingår i Marathon Majors:
Nej

En platt och snabb bana som går igenom både historiska och nya, ultramoderna delar av staden. Letar du efter en ny utmaning eller erfarenhet – eller båda – följ med oss till Valencia i November 2017!

 
Vissa delar av banan går längs det glittrande blå Medelhavet, bara några meter från strandkanten. Valencia Marathon är det bästa maratonloppet i Spanien enligt det spanska förbundet.

Valencia Marathon är verkligen ett maraton att lägga in i tävlingskalendern. Ett lättsprunget lopp med en hel del underhållning runt banan som ger de perfekta förutsättningarna för en bra tid. Start och mål ligger i Sciences La Ciudad de las Artes y de las Ciencias. Utöver loppet är själva staden definitivt väl värt ett besök även utan löparskor och du kommer att få med dig båda erfarenheterna hem. Allt är upplagt för en händelserik novemberweekend!

I Valencia är den traditionella marathonpastan ersatt av Paella Party. 

Valencia 10 km
Om du tycker du att maraton är för långt är detta ett lysande alternativ. Ett 10- km lopp som anordnas parallellt med maratonloppet och startar samtidigt. Du får uppleva stämningen och känslan av maratonloppet men springa en distans som passar bättre. Kan inte bli bättre.

Valencia Marathon - Løpere II

Valencia – Staden
Valencia är den tredje största staden i Spanien efter Madrid och Barcelona ​​och har oerhört mycket att erbjuda. Denna historiska stad grundades redan 138 f.kr som romersk koloni och fick det latinska namnet Valenta betyder “styrka” och “aktivitet”. Namnet är ju mycket passande för vårt ändamål med resan.

Förutom att det finns mycket att se både i den nya och gamla delar av staden, finns det goda möjligheter att få smaklökarna att växa. I Valencia finns det många olika restauranger av alla slag, och paella-happy kan smaka precis där det faktiskt kommer från.