Om Resan

Utflykter

2015-års utflykter. 2017-års uppdateras under hösten 2016.

042 

6 december
Universal Studios Tour
Vi inleder med en två timmars sightseeing i Los Angeles, Beverly Hills och Hollywood. Därefter fortsätter vi till Universal Studios. Los Angeles har länge varit ledande inom filmskapande vilket till stor del beror just på att filmbolaget Universal Studios startade här. På Universal Studios får du följa med bakom kulisserna på ett av världens största filmbolag. Vi börjar med en spännande åktur med Universals egna specialtåg genom en rad klassiska filmmiljöer. Därutöver är det ett otal shower och andra attraktioner.
Pris: 1200 kr

IMG_5950

16 december
Katamarantur på Maui
De fantastiska snorkelvatten som finns runt Maui får man inte missa. Den 16 december ger vi oss ut på en katamaran. En underbar badutflykt där vi lägger ankar vid ett korallrev och snorklar bland fiskar och sköldpaddor. På vägen hem serveras mat och drinkar.
Pris: 1200 kr

honolulu-marathon_utflykter

18 december
Luau
Sista kvällen på Maui firar vi tillsammans med en Luau. Royal Lahaina Resort arrangerar den bästa Luaun på Maui. Speciellt fredagsshowen är välbesökt och mycket populär. Vi serveras en buffémiddag med specialiteter från Hawaii, en polynesisk show, hulahula dans och fria drinkar. Mycket god mat och bra underhållning, ett strålande tillfälle att känna på den polynesiska feststämningen.
Pris: 695 kr

Honolulu Marathon 8

20 december
Sigthseeing i San Francisco + Muir Woods den 20 december. Ett par timmar spenderas i charmiga San Francisco med alla dess sevärdheter och sedan ägnar vi ytterliggare två timmar åt ett besök vid Muir red woods där vi bland annat kan beskåda världens största träd. Vägen till Muir red woods är fantastiskt vacker och passerar bland annat över Golden Gate Bridge och förbi den tjusiga förstaden Sausalito där vi också gör ett kort stopp.
Pris: 695 kr