Om Resan

Träningskryss Senior Åland 12-13 maj

Häng med på vår träningskryssNING för seniorer till åland!

Datum: 12 – 13 MAJ

Ibland är en vecka för långt och en dag för kort och ibland vill man inte resa iväg så långt.. därför erbjuder vi dig nu den perfekta 2-dagars resan med en övernattning på Åland. Det här är resan för dig som vill uppleva vår vackra skärgård och möta våren på en ö som ligger på lagom avstånd för en aktiv och inspirerande ”get-away”. Våra populära ledare Sara & Cassandra står som värdar för resan och ser till att sprida energi, träningsglädje, gemenskap och skratt. De motiverar dig till rörelse med olika typer av träning och inspirerar dig också mentalt med ett par föreläsningar.

Vi reser med Viking Line och bor en natt på hotell Arkipelag på Åland. Resan inkluderar helpension (exkl dryck) och ca 3-4 träningspass samt 2 föreläsningar. Bastun och inomhuspoolen på hotellet är öppen innan middagen så att du kan balansera upp det aktiva med lite skön avkoppling.

Om vädret tillåter kommer vi att träna en del utomhus och passa på att se oss om på ön. Självklart har vi också möjlighet att hålla vår träning inomhus på hotellet. Vi ser till att du får omväxlande pass med fokus på puls, styrka och rörlighet under dessa två dagar och kommer tillbaka med ny inspiration till ett aktivt och hälsosamt liv. Kanske hittar du även lite nya träningskompisar att umgås med eller boka träningsträff med när du kommit hem igen.

Instruktörer på plats

  • Sara Petersson

  • Cassandra Spoonberg