Training Camp Turkiet

8-15 maj 2015 Turkiet
Training Camp

FAO LÖP STRAND MORGON 2

Ledare, partners och program kommer att bli klart under hösten 2014. Vi utlovar en härlig, skön, tuff, hård, mysig och peppande vecka. Sol, bad och träning i en fantastisk miljö med god mat och trevligt gäng. Om du åker själv, tar med frun, kompisen, brorsan eller dottern spelar ingen roll, du kommer att svettas, njuta och ha kul på vilket sätt du än väljer att ha din semester, det lovar vi!

 

Cecilia yoga 2

Varje vecka har vi en utflykt vi kallar Bergspasset som är mycket omtyckt. Ca. 30 min från hotellet ligger Green lake som vi utgår ifrån. Du väljer där den sträcka som passar och springer eller går/stavgår ihop med alla instruktörer. Vi erbjuder också en trevlig utflykt till fina Side. Du går, stavgår eller springer dit, har det trevligt och upptäcker staden och tar dig tillbaka på samma sätt om så önskas. Vill du kan du åka lokala Dolmus-bussar tillbaka, de stannar precis utanför hotellet.

FAO BOX INNE 1

Vi erbjuder dig också varje vecka ca 3 föreläsningar. Det är föreläsningar du kommer ha nytta av och som kommer att ge dig en kick värd att ta med hem. Det kan vara ren fakta men också tankar och erfarenheter som berör på ett mer personligt plan.

 

Instruktörer på plats

  • Information om ledarstaben