Training Camp Turkiet

27 mar- 3apr 2015 Turkiet
Kicka igång säsongens träning

Turkiet_plankan_stretch

27 mars- 3 april 2015

Topphälsa åker till Turkiet för att inspirera, motivera och ge dig träningsglädje att ta med hem. Med sig har de sina egna instruktörer, blandade med våra, som har roliga pass som Bollywood, schlager-gympa och en hel del annat du kommer gilla.

Turkiet_bergspass_stav

En del av veckan är föreläsningarna. De kan du ha stor nytta av och många får en hel del nya tips om träning, livet och sig själva. Vi erbjuder 3 föreläsningar i veckan av mycket kompetenta föreläsare. Det kan handla om ren fakta, träningslära eller ämnen som berör och inspirerar på ett mer personligt plan. Som alltid varvar du detta med ca 10-15 pass/dag. 2 löppass/dag, 2 stavgångspass/dag och sen är det bara att plocka ut det du tycker om och vi rekommenderar att du prövar något nytt. Passa på när du har allt serverat att bara testa.

turkiet_bergspass_löpning

Varje vecka har vi en utflykt vi kallar Bergspasset som är mycket omtyckt. Ca. 30 min från hotellet ligger Green lake som vi utgår ifrån. Du väljer där den sträcka som passar och springer eller går/stavgår ihop med alla instruktörer. Vi erbjuder också en trevlig utflykt till fina Side. Du går, stavgår eller springer dit, har det trevligt och upptäcker staden och tar dig tillbaka på samma sätt om så önskas. Vill du kan du åka lokala Dolmus-bussar tillbaka, de stannar precis utanför hotellet.

Så åk med oss och Topphälsa och peppa igång våren och säsongen 2015 i Turkiet.

 

Instruktörer på plats

  • Information om ledarstaben