Training Camp Turkiet

Ledare

  Plankan_Dans

”Ledarnas engagemang och inställning gjorde att jag inte tvekade att pröva så mycket som möjligt. Det blev en vecka långt över förväntan.”

Varje vecka inspireras du av 10-15 ledare som instruerar dig på de olika passen, föreläser, informerar och sprider träningsglädje. Glädje är en känsla vi tillsammans försöker förmedla – träning ska vara roligt!

Vi vill ge alla möjligheten att prova nya träningsformer – vi tror att varierad träning är bra träning. Våra ledare ger dig fantastiska möjligheter att lära och prova på – sen är det upp till dig att göra det du vill.

Under vårens veckor kommer hundratals olika ledare och föreläsare att arbeta en eller flera veckor. Det är omöjligt att nämna alla men givetvis återkommer den största delen av den ledarstab vi arbetat med tidigare, vi kommer också att bjuda på många nya ansikten. Oavsett när du väljer att åka kan vi garantera att alla blir omhändertagna på allra bästa sätt.

Varje vecka har vi inspirerande föreläsningar om bland annat motivation, träning, kost och mycket annat intressant. Våra föreläsare är allt från kända träningsprofiler till författare och artister.

Ledarstaben och föreläsarna sätter givetvis sin prägel på veckornas innehåll och veckornas program påverkas förstås av vilka ledare som är på plats. Grundutbudet av aktiviteter är dock detsamma under alla veckor. Du kommer varje vecka att hitta mängder av roliga pass att vara med på!

Veckornas program, ledarstab och föreläsningar läggs upp på hemsidan allt eftersom de blir klara.