Om Resan

Training Camp Turkiet

 Planan_Cecilia

2015 Höst: 17-24 oktober

På kusten intill  Side i Turkiet hittar ni vårt Training Camp, fyllt av träning, inspiration och ledare i toppklass. Hotellet heter Blue Waters Hotel och ligger bara några kilometer från charmiga staden Side, vid Medelhavets kust. På detta 5-stjärniga hotell bor, äter och tränar vi tillsammans.

Du blir väl omhändertagen av personal och ledare på plats som ser till att du får den hjälp och service du behöver. Ledarna delar med sig av allt de kan vad gäller träning och bjuder på spännande föreläsningar på kvällarna.

Tre saker våra gäster nämner som lite extra positivt, just för Training Camp Turkiet är:

Hotellets mat och ”all-inclusive-koncept” 
Det turkiska köket är mycket bra och det finns mycket att välja på. All dryck ingår både till måltider och där emellan (importerad alkohol undantaget). Maten har av våra resenärer fått 4,89 i betyg på en skala 1-5. Du kommer alltså inte gå hungrig, det lovar vi.

Hotellets Spa-avdelning
Här erbjuds klassisk hamam-behandling blandat med olika former av massage och behandlingar. Du verkligen skämma bort sig själv! Specialpriser och paket kommer att finnas speciellt för Springtimegäster, fråga på plats.

Närbelägna Side 
Turkiets historia går långt tillbaka i tiden och i Side finns en i stort sett hel romersk stad bevarad – mycket intressant! Här finns också mycket bra och uppskattad shopping. Vill du prova annan mat än hotellets så finns här en mängd trevliga restauranger.

I resans pris ingår vårt träningspaket, ett brett utbud av praktiska och teoretiska aktiviteter. Vår grund består av löpning, stavgång, yoga, dans, styrka/rörlighet och fys. Du tränar så mycket eller lite du vill. Vi vill också nämna hotellets egna SPA-avdelning. Där har vi ett specialpris, då detta kostar extra.

Ledarstaben och föreläsarna sätter givetvis sin prägel på veckan och på träningsinnehållet. Det kommer därför att finnas vissa skillnader mellan de olika veckorna. Du finner mer information om vår ledarstab och programmet under dessa rubriker.