Training Camp Turkiet Höst

Temaveckor

Training-camp-turkiet_temaveckor

Hösten 2013 erbjuder 3 Training Camp veckor i Turkiet
Tanken med Training Camp är att erbjuda ett brett utbud av olika aktiviteter där det är upp till deltagarna att själva bestämma vad de vill vara med på och hur mycket. Vår förhoppning är att varje deltagare ska ta chansen att prova på något nytt – här finns stora möjligheter att göra just detta. Vi vill också ge kompisar, par, familjer m.fl. möjligheten att åka på en och samma resa, även om de kanske inte är intresserade av att utöva samma motionsform.

För att kunna erbjuda ovanstående har vi ett grundutbud som ser likadant ut under alla veckor. Ledarledd träning inom löpning, stavgång, yoga, dans, styrka/rörlighet och fys erbjuds alla veckor. På plats har vi 10-15 instruktörer som gör sitt bästa för att du ska få ut det mesta av din träning och semester.

Det som skiljer veckorna åt är ledarstaben och vilka samarbetspartners vi jobbar med. Vissa veckor ”spetsar” vi innehållet i en viss inriktning, grundutbudet finns fortfarande, men i tillägg till detta har något tillkommit.

18 okt – 25 okt: Training Camp med Träningslyx, partner Friskis & Svettis
En vecka för dig som känner igen och tränar på Friskis & Svettis lika mycket som för dig som inte gör det. Friskis har med sina egna ledare och passen är deras egna likaså. Det blir en vecka fyllt av stor variation och det finns pass för alla. Glädjen genomsyrar träning och allt som händer denna vecka.

25 okt – 01 nov: Training Camp Familjevecka
Training Camp med Familjevecka i Turkiet. Hotellet passar perfekt för barnfamiljer och barnen kommer garanterat kunna leka av sig ordentligt. Under den här veckan har vi olika pass/sysselsättningar för barn och tanken är att föräldrarna ska kunna träna parallellt. Från tidigare erfarenheter vet vi att detta uppskattas av föräldrarna men framför allt av barnen som får prova på och lära sig mycket nytt. Fokus: träning både för mamma/pappa och barn tillsammans eller enskilt.

01nov – 08 nov: Training Camp med inre och yttre hälsa som tema.
Följ med på en härlig vecka där vi varvar träning med SPA-behandlingar, workshops om make up och mode. Själen får sitt av Malin Berghagen och Raymond Ahlgrens föreläsningar. Malin bjuder också på härliga yogapass, Raymond på Thaiboxning och Kayo på sina berömda discopass. Dessutom ger Kayo tips och råd om make up och hudvård. Vår partner Make Up Store bjuder också på en mycket intressant och lärorik workshop. Som en extra touch på veckan följer Siroun Forsberg med. Siroun är huvudansvarig stylist på TV4 och specialist på mode och hur du hittar din stil. Vi har som alltid ett fullspäckat träningsprogram med omtyckta ledare. Löpningen, Bergspasset och Pricka Tiden finns med. Vi vågar utlova en innehållsrik och rolig vecka.