Training Camp Turkiet Höst

Hotell

Blue-Waters-Club

Blue Waters Club *****

Blue Waters Club är ett 5-stjärnigt hotell du garanterat kommer tycka om. Här har vi all-inclusive koncept och allt förutom importerad alkohol ingår. Vatten ställs in på rummen dagligen. Du möts i receptionen av trevlig personal som håller hög nivå på service. På området finns många gröna ytor och området är väl tilltaget. Det finns ett stort poolområde utomhus och ett inomhus. På hotellet finns flera restauranger och barer och den buffé som bjuds kommer garanterat inte göra dig besviken. Maten håller mycket hög klass. Våren 2013 uppgick betyget på maten till 4,98 på en 5-gradig skala i våra resenärsenkäter. En av hotellets flera barer har öppet 24 timmar.

Rummen är rena och fräscha, alla med parkettgolv och egen balkong. Morgonrock och tofflor finns i alla rum. Rummen kan ta upp till 3 personer och havsutsikt kan önskas men inte garanteras. Alla rum har 2 separata sängar som du kan ställa ihop eller i sär. Extrasängen är i form av en utbäddbar fåtölj. Du hämtar ut handduk till pool-och strandbesök. Hotellet ligger ca 300 m från Medelhavet och har privat strand.

På hotellet finns en SPA-avdelning som inte bör missas. Här hålls hög klass och du erbjuds varenda behandling du kan komma på. Detta kostar extra men du får bra pris om du uppger att du tillhör Springtime Travel. Så missa inte en hamam med efterföljand massage. Detta kan du behöva efter en eller flera dagar av träning.