Om Resan

Training Camp Thailand

Vi har nu öppnat gratis intresseanmälan för vår resa över jul och nyår 2019/2020!

KOMMANDE RESEDATUM:
19 dec 2019 – 2 jan 2020
20 dec 2019 – 3 jan 2020 

 

Välkommen med på en aktiv vintersemester med mycket glädje, träning och gemenskap. Fira jul och nyår i Thailand! 

Privacy Beach Resort & Spa ligger precis vid den 8 km långa stranden i bukten Dolphin Bay. Resorten ligger vackert inbäddad och inramad av naturreservatet ”Sam Roi Yod”. Vi har hela resorten i stort sett för oss själva. Att resa ensam är inga problem, du blir fort en i gruppen. 

Förutsättningarna för träning här är perfekta eftersom klimatet i Dolphin Bay påminner om svensk högsommar. Det fläktar behagligt, temperaturen är skön och det är inte lika hög luftfuktighet som i södra Thailand. Nere på stranden ligger den stora Playaplankan, ca 20 meter från havet i skuggan av svalkande träd och palmer. På Playaplankan kör vi många olika pass/klasser som yoga, core, IntervallFlex, stationsträning, SOMA, jympa, morgonstyrka/rörlighet m.m.

Självklart erbjuder vi löpning och stavgång både morgon och eftermiddag med olika distanser och intensitet och det gör vi på den härliga stranden och/eller på ett antal slingor med varierad längd och underlag. Skulle vädret, mot förmodan, göra att vi måste vara inomhus går det också utmärkt att träna i vår fräscha och luftkonditionerade träningslokal.

På hotellet finns också ett mindre gym med skivstång och fria vikter, som vi brukar ”flytta” till stranden. Där finns också TRX-band och stång i hänghöjd. Ett uppskattat inslag är våra small groups som vi kör i vårt utegym.
Till Training Camp Thailand är alla välkomna. Det är blandningen av olika människor som gör stämningen så härlig och resan så minnesvärd. Training Camp Thailand kommer du aldrig att glömma, utan alltid längta tillbaka till.

Nu kan du också spela golf på banor i världsklass!

Visste du att två Asiens bästa golfbanor ligger inom 30-45 min med bil från Training Camp Thailand.

Vi planerar att arrangera ca tre bokade 18-hålsrundor med förbokade tider och transport från Campen. Pris för detta tillkommer. Vill du spela fler rundor, kan vi hjälpa till att boka starttider. 

Black Mountain Golf Course

Spela golf på den ”svenska” mästerskapsbanan Black Mountain Golf Course. Banan har blivit utsedd till bästa golfbanan i Asien och är rankad topp 100 i världen. Stig Notlöv från Pajala förverkligade sin dröm ­– att bygga en golfbana i absolut världsklass. En bana man inte glömmer i första taget.

Banyan Golf Course

Banyan GC är även den topprankad i Asien. En fantastiskt trevlig och vacker bana som håller mästerskapsklass. Golfbanan och klubbhuset har vunnit pris som en av de bästa banorna i Thailand flera år i följd.

Nytt för i år! Muay Thai – thaiboxning

Nu har du möjlighet att prova och träna kampsporten Muay Thai – thaiboxning.

Vi kommer att köra pass på thaiboxningsklubben 301Muay Thai. Klubben ligger knappt 400 meter från vår resort.

Instruktörer på plats

 • Micael Dahlén

 • Ingela Dahlén

 • Cecilia Duberg

  Instruktör

 • Erik Sandström

 • Anna Ahlqwist

 • Thomas Pickelner

 • Jörgen Wiklander

  Instruktör

 • Tove Wiklander

  Instruktör