Training Camp Teneriffa - vinter 2018 - SLUTSÅLD

Utbilda dig till hälsocoach

Cecilia Duberg & Kristina Andersson

MAT OCH MINDSET

Teneriffa Cecilia och Kristina

BLI DIPLOMERAD HÄLSOCOACH PÅ TENERIFFA!

 •  Är du intresserad av mat & hälsopsykologi?
 • Vill du bli en bättre hälsocoach?
 • Vill du utbilda dig i fantastisk miljö, med erfarna kunniga lärare samtidigt som du får röra på dig under solen på Teneriffa?
 • Då är vår utbildning något för dig! 

Kost och mental träning har aldrig varit hetare. Ofta belyses dessa kraftkällor var för sig trots att de är tätt sammankopplade.Den här utbildningen ger dig en unik inblick i hur mat och mindset hänger ihop och påverkar din hälsa. Du får också verktyg för att coacha och leda andra till ett skönare liv. 

Utbildningen baseras på etablerade teorier inom coaching, näringslära och hälsopsykologi och varvar teori med praktik. Du lär dig vad mat egentligen är, hur den påverkar oss och hur du kan utnyttja maten för att uppnå olika mål. Du får också grunderna i mental träning, motivationsarbete och coachingsmetodik.  Vidare lär du dig att förstå och använda tankens kraft, hur man kan korrigera känslor och förändra beteenden. Hälsoteman som stress, sömn, relationer och självkänsla belyses ur så väl ett kostperspektiv som ett mentalt perspektiv.  

Utbildningen genomförs 17-24 januari 2016 på Teneriffa.

Ur innehållet:

 • Hälsopsykologi
 • Mental träning
 • Näringslära
 • Ätbeteenden
 • Coachingsmetodik
 • Personlig utveckling
 • Stress
 • Sömn
 • Relationer
 • Självkänsla
 • Fysisk träning

Vilka förkunskaper behövs?
Du behöver inte ha specifika förkunskaper inom hälsoarbete eller coaching för att kunna tillgodogöra dig utbildningen. Alla deltagare är på olika nivåer och har olika bakgrund och syfte. I gruppsammanhang är detta bara berikande. 

En stor del av läroprocessen utför du själv i egenstudier och i ett eget case/hemuppgift som också är examinerande. Därmed blir din utbildning vad du gör och behöver den till.

Vem är utbildningen till för?
Till dig som har ett brinnande intresse för hälsa och träning, som drömmer om att arbeta med – eller redan är verksam med – att stötta människor i utveckling. Vi vänder oss till alla, från personliga tränare eller sjuksköterskor till lärare, läkare, HR-ansvariga, hälsointresserade it-snillen, yogalärare, bankirer eller journalister! Vi ser gärna att du gör den listan ännu lite längre… 

Vem håller i kursen?

Cecilia Duberg är psykolog, utbildare och mental tränare, som gör lika mycket nytta på elitidrottsarenan som på businessgolvet. Där människor behöver se och tänka klart under utmaning, är hon som starkast. Cecilia coachar individer under utveckling, stöttar organisationer genom frustration och förändring, skriver och producerar filmer om mental hälsa samt ger yoga- och mindfulnessklasser på trainingcamps runt om i världen.

Cecilia är legitimerad psykolog, specialist i coaching och hälsopsykologi, med lång erfarenhet och bakgrund som ledarskapsutvecklare, organisationskonsult och terapeut. Hon är yogalärare, expertskribent i tidningar som VeckoRevyn och Women’s Health, samt populär föreläsare vid både hälsoevent och organisatoriska utvecklingsdagar. Hon har de senaste åren utbildat inom coaching vid såväl universitet som egna uppdragsutbildningar.

Krisitna Andersson är näringsfysiolog, föreläsare och inspiratör. Hon drivs av fascinationen över hur vi, genom vår livsstil, kan påverka vår kropps funktion. Att bry sig om vad man äter handlar inte om att vara smal eller tjock utan om att ge kroppen de byggstenar den behöver för att fungera optimalt. En utseendemässigt perfekt kropp kan bli en härlig bonus. För henne handlar det om balans, kvalité och smarta val. Det finns inga absoluta måsten eller förbud – du bestämmer!

Kristina har en magisterexamen i näringslära med påbyggnad inom beteendevetenskap och har mångårig erfarenhet av att hjälpa så väl privatpersoner som idrottare och företag att nå sina mål genom hälsosammare matvanor. Hon är flitigt anlitad föreläsare, skribent och expert i tidningar och tv och gjort allt från kosten åt Biggest Loser till barnprogram med UR.  Kristina har lång erfarenhet av utbildningar i egen regi och tillsammans med The Academy och är författare till ett tiotal böcker inom ämnet däribland, ”Eat clean”, ”Äta träna leva” och ”Smart mat för löpare”.


Hur är hela utbildningen upplagd?

All undervisning sker under kursveckan på Teneriffa.

Plats: Sunving resort, Teneriffa

Tider: Undervisning på förmiddagarna, egna studier under eftermiddagar. VI erbjuder valfria träningspass på morgonen och kvällen. Schema vid ankomst.

Kurslitteratur: Vid anmälan får du en lista med kurslitteratur som du själv beställer och bekantar dig med i god tid innan kursveckan.

Examination: Samtliga deltagare utför ett examensarbete på egen hand efter kursveckan. Senast 6 veckor efter kursveckan behöver vi få in ditt arbete.
 

Basprogram:

7.30 Löpning eller morgonwalk längs havet

8.00 Yoga på stranden

Frukost

09.30 Undervisning hälsocoaching & mental träning

13.00 Lunch

17.00 Uppsamling och genomgång av dagens övningsuppgift.

18.30 Löpning / powerwalk / yoga

20.00 Middag

Utbildningen omfattar totalt 30 undervisningstimmar. Detta är i enlighet med skattemyndighetens regler för avdragsgill utbildningsresa.

Länk till utbildningsinformation klicka här