Training Camp Teneriffa - vinter 2018 - SLUTSÅLD

Teneriffa

Teneriffa natur 2

Teneriffa är den perfekta ön att åka till om man vill ha sol, värme och  bara 6 timmars flygresa. Inte för varmt och inte för kallt utan helt perfekt! Ön erbjuder så mycket mer än vad man kan tro. På den södra delen, där vi håller till, finns det fina stränder och ett skönt klimat. Men det är även här som de stora hotellen ligger. Tar man sig runt ön och kors och tvärs kommer du hitta många fina ställen du inte trodde fanns. Var du än är så ser du vulkanen Teide som stolt sticker upp över molnen.Det finns något för alla oavsett vad man är ute efter. Det härliga klimatet lockar turister till ön hela året. Vädret är stabilt året runt, i januari ligger medeltemperaturen på dagen runt 21 grader och på natten runt 15 grader, vattentemperaturen ligger på ca 19 grader.

Som sagt ön är helt underbar och människorna mycket trevliga, men denna vecka kanske du inte kommer hinna se allt men lite gran i alla fall. 

Springtime valde Teneriffa och Fañabé för att det passar jätte bra för en träningsvecka. Här finns den långa strandpromenaden, bra berg, skön strand, härlig vind och så solen såklart. Hotellet Sunwing valde vi efter dess möjlighet att ta emot träningsgrupper, här finns både träningssal inomhus och en fin takterass samt närhet till strandpromenaden och stranden. 

Teneriffa hav