Training Camp Teneriffa - vinter 2018 - SLUTSÅLD

Träning och äventyr

Teneriffa vulkanbild - Kopia

VULKANKRAFT, ÄVENTYR & MINDFULNESS

–Lyft livet med Cecilia Duberg på vår nya destination TENERIFFA!

Livsstilsvecka på solsäkra Teneriffa i januari! Kom med och spring längs Atlantkusten på morgonen, så ska vi visa var delfinerna leker. Yoga med oss på stranden i soluppgången. Träna till ditt triathlon, balansera på surfbrädan, vandra eller bara vila till kanariefåglarnas sång.

Teneriffa Duberg 6

Vi tar dig med på den makalöst vackra vandringen genom Mascadalen till Masca beach, och en hisnande äventyrslöpning genom kratern till toppen av världens tredje största vulkan TEIDE.

Teneriffa Teide 1

Vår värd på plats är Springtimes erfarna tränare Cecilia Duberg. Hon som förälskade sig i Teneriffa och flyttade dit med hela familjen för flera år sedan. Tillsammans med bland annat tränaren Magnus Hagström, karatetmästaren Erik Sandström och näringsexperten Kristina Andersson bjuder vi en förstklassig kombination av fyspass, yoga, löpning, kampsport och föreläsningar. Stärkande träning för hjärna, hjärta och kropp i fantastisk miljö.

Utflykter:

Mascadalen och masca beach. Vandring 3 timmar över stock och sten o vattenfall, i den mest fantastiska natur du kan tänka dig. Från Masca beach tar vi båten till los gigantes, äter lunch här och åker sedan hem.

Vulkanen. Teide är spaniens högsta berg, och världens tredje största vulkan.  Vulkanen betraktas som vilande, och det är fullt möjligt att den i framtiden kan få nya utbrott. Cecilia berättar att det känns mer som att ha kommit till månen när hon står mitt i kratern. Vi vandrar eller springer genom kratern till toppen. Efteråt tar vi oss ner via norra Teneriffa. Duschar och äter middag. Buss hem.