Training Camp Teneriffa - vinter 2018 - SLUTSÅLD

Temaveckor

Teneriffa Duberg 7 

Våra resor till Teneriffa genomförs 10-24 januari 2016

Tanken med resan är att erbjuda en variation av träningsformer samt olika aktiviteter så som, vandring i Mascadalen som avslutas med vinprovning, springa i Teides vulkankrater, shopping i det närliggande shoppingcentrat och bara njuta av värme, bad och avkoppling. Det är upp till dig att själva bestämma vad du vill vara med på och hur mycket. Vår förhoppning är att du får chansen att prova något nytt och blir inspirerad till att fortsätta på hemmaplan. Med våra inspirerande instruktörer kommer du få ut max av varje träningspass.

Vecka 1 – 10-17 januari 2016
En livsstilsvecka där vi erbjuder ett varierat utbud av fysiska aktiviteter. Förmiddagarna innebär ett brett utbud av powerwalks längs havet eller löpning, yoga, karate och funktionell träning. På eftermiddagarna har du tid att själv utforska öns möjligheter av både aktivitet och återhämtning. Vi har bott i flera år på ön, och står redo att hjälpa dig till det som passar dig! 

Deltagargruppen är lite mindre än vid klassiska Training Camps, vilket innebär att samtliga ledare finns tillgängliga för mer personlig coachning. Vi ser till att erbjuda träning på den nivå just du behöver. 

Fyra av kvällarna erbjuder vi dessutom spännande föreläsningar om mental träning, kost och träningens effekter.

Två av dagarna tar vi er med på fantastiska äventyr. Vi ska upp till vulkanen Teide och ner i regnskogsdalen La Masca.  

Vi tror att fysisk aktivitet och mental närvaro får en helt ny innebörd för dig efter den här veckan. Vår förhoppning är att du laddar batterierna inför 2016 på ett sätt som varar året ut!

Vecka 2 – 17-24 januari 2016
Den här veckan erbjuder vi en hälsocoachutbildning! Som bonus får du tillgång till förstklassig träning dagligen. Förutom utbildningens unika innehåll av hälsopsykologi, coachingmetod och näringslära erbjuder vi löpning, yoga, karate och funktionell träning. Du väljer själv vilka aktiviteter som passar dig.

Dagarna är uppbyggda med träning på morgonen, undervisning dagtid, tid för träning eller eget arbete under eftermiddagarna och avslutande föreläsning och träning vid slutet av dagen. Veckan toppas med två fantastiska äventyr. Vi ska upp till vulkanen Teide och ner i regnskogsdalen La Masca. 

Du är välkommen att delta under vår vecka, även om du inte tänker satsa på att bli diplomerad. Är du mest ute efter träningen, solen och föreläsningarna är du på rätt resa, ändå. Vill du bli diplomerad behöver du fullfölja kursplanen två månader efter vår vecka tillsammans, samt skicka in en examensuppgift.

Målet med de här veckan, är att utbilda dig i en inspirerande miljö och effektivisera inlärning genom att kombinera den med rolig träning. Framför allt vill vi skapa en lärorik vecka, där tid för reflektion, inspiration och något för alla sinnen står högt på schemat! Mat och mindset – studeras bäst där apelsinerna växer vilt och sinnet får ro. 

Läs mer under fliken Utbilda dig till hälsocoach

Teneriffa natur 2