Training Camp Teneriffa - vinter 2018 - SLUTSÅLD

Hotell

TFS Hotell 7

Sunwing Fañabe Beach****+
Londres 4
38660 Playas de Fañabe – Adeje
Telefon: +34 922 761 700

Sunwing Fañabe Beach har ett av Teneriffas bästa lägen. Det ligger naturskönt och nära till allt du kan önska dig. Den lokala kvarterskrogen Vicente’s Kitchen & Grill har en mysig uteservering mot poolområdet. På menyn hittar du både spanska specialiteter och internationella favoriträtter. På innergården finns hotellets pooler, som alltid är uppvärmda till minst 25 grader**. Du hittar också Mini Market & Deli, fitness, gym, spa och bufférestaurang. Havet ligger ca 300 meter från hotellet och där finns solstolar och parasoller att hyra. För den köpsugne ligger ett shoppingcentrum på gångavstånd från hotellet.

TFS Hotell 2

Rummen

Rummen är från 32-38 m2 stora. Alla rum har ett litet kylskåp, en vattenkokare, tv, telefon och WiFi. Värdefack finns att låna. Städning och diskning 5 dagar i veckan.

Rumskategorier som Springtime erbjuder är: 
*Enrumslägenhet, balkong mot omgivning
*Enrumslägenhet, balkong mot omgivning, enkelrum

 

Hotellfakta: 241 lägenheter. 

Byggt: 2003. Delvis renoverat 2011/2012 & 2013/2014 
Våningar: 5
Luftkonditionering: Ja 
Parkering: Ja, i hotellets garage, begränsat antal.
Hiss: Ja

Under vintersäsongen är en majoritet av hotellets gäster skandinaver. Sunwing Fañabé Beach är ett rökfritt hotell, det finns ett anvisat rökområde på anläggningen. Rökfritt gäller även i lägenheterna, på balkongerna/terrasserna samt e-cigaretter