Training Camp Stockholm med Tjejmilen

Passbeskrivningar

Pass – Cecilia Gustafssons 
En halvdag som ger både kropp och själ ny energi!
Välkommen att praktisera och inspireras till mer energi, fokus och styrka samt till mindre stress och spänning genom holistisk träning. Starka och heta klasser varvas med mer stillsamma och meditativa. Cecilia blandar sin träning med insikter och tankar bakom – allt för att du ska få en så uppfyllande upplevelse som möjligt.

Kort intro till balansen yin, yang, utåt, inåt, aktivitet, vila.

Soma Move – Är Cecilia Gustafssons koreografi. En holistisk fysträning, atletisk och tuff, men mjuk och rund!Syftet är att använda kroppen som en enhet i så hela och långa muskel/bindvävskedjor som möjligt i funktionella anatomiska rörelser. Förvänta dig maffig musik, nya spännande övningar i flödande mönster, svett och lekfullhet! Sker barfota på yogamatta, utan redskap. Resultatet blir styrka och spänst i kroppen, förmåga till koordination och rörlighet. Passar dig som gillar träning som “känns”, är sugen på att testa något nytt, och som tycker om att också utmanas i lite rörlighetsförmåga. Optimal för dig som vill få förnyelse i din träning.

Freepower – Freepower är en gruppträning med fysiska tekniker och mental inställning som ger dig skärpa, koncentration och lite mer pondus helt enkelt. Meditation som start och slut och däremellan energiska yogaövningar och rörelser från kampsportstekniker som ger explosivitet och kraft. Blandningen är tjusningen – upplevelsen kan bli magisk. Inte sällan vibrerar den sista meditationen. 

Meditation 

Yinyoga – Avstressande yoga som alla kan göra. Vi sitter och ligger i positioner som vi håller i 3 minuter eller mer, på så sätt når vi djupare in i kroppen och påverkar bindväven och nervsystemet. De flesta upplever en känsla av lugn, grundning och lättnad i kropp och själ både omedelbart och efteråt. Du blir smidigare i höfter, ben, rygg och bröstkorg. Varmt välkommen in till y i n m o d e…

 

Pass – Blossom
Föreläsning – Bli expert på dig själv – Stay Stronger Longer. Vad behöver just du just nu för att komma i din personliga toppform? Hälso- och livsstilsråd blir ofta generella men vi är alla olika och hänsyn bör tas till våra olikheter. Dessutom är vi i ständig förändring och i olika faser i livet. Arbeta med dig själv istället för emot. Hitta balansen mellan gas och broms. Här finns nyckeln till framgång. Vi är alla perfekta och unika individer med olika kroppssammansättning, ämnesomsättning och förutsättningar. Din kropp har svarat dig efter de val och beslut du tagit hittills. Men om du vill öka din energi och kapacietet behöver du kanske se över dina val i och fatta nya beslut.

Slow Flowyoga – Det är inte målet utan vägen son är viktig. Hela klassen går i ett slow-motion-flöde till skön soulfylld musik. Det stärker ochökar flexibiliteten i kropp och sinne. Avsluta med meditation, andningnsövningar och avslappning.

Morning Gloryyoga – Morgonstund har guld i mund. På morgonen är de flesta av oss lite stela, därför bör vi börja dagen med lugna, enkla uppmjukande rörelser och en stunds meditation. Det är den bästa start vi kan ge oss själva.

Play That Funky Music – Ett lekfullt danspass till 70- och 80-tals funkymusic. Gamla discostilar som är tidlösa och odödliga. Koreografin är enkel och kul men visst du får koordinationsträning på köpet. Dansa bör man, annars dör man!

Pass – Mommo Ragragui
Zumba – Heta latinska rytmer som cumbia, salsa, samba och merengue kombineras med läckra danssteg. Du får en genomkörare för hela kroppen. Ett dansinspirerat fartfyllt pass där du inte behöver ha några som helst förkunskaper, det är bara att följa med och njuta av festfylld musik och roliga steg.

Jallabina – är lätt dansträning till ljuvliga toner från Mellanöstern. Magdans, men även allt ifrån traditionell Dabke till Hip-hop blandas i denna högintensiva klass som definitivt kommer att få dig att studsa hem, svettig med ett leende på läpparna!

Föreläsning – Evy Palm – Det är aldrig försent
Föreläsningen kommer att handla om Evys löparkarriär. Evy berättar om hur allting började och vad hon fått vara med om under hennes löparkarriär.

Hon berättar om hur hon tränade och lite om hennes syn på kosten. Evy har många små berättelser om allt trevligt hon fått upplev genom åren, mycket tack vare hennes löparkarriär.

Pass – Tobias Karlsson
Värsta schlagern – Bygger på Tobias Karlssons egna inspirerande koreografi till gammal och ny schlagermusik. Ett pass för alla.

Despacito – Medryckande samba klass till bland annat låten Despacito som antingen älskar eller hatar. Vi ÄLSKAR den!

Föreläsning – Allt är möjligt – Tobias Karlsson kanske ni känner igen från TV4:s ”Let´s dance”, som den glada dansaren som fört fram en rad kvinnor till stordåd. Hans liv har dock inte alltid varit så. En barndom kantad av mobbning och hemligheter höll på att bryta ner honom totalt, men har också gjort honom starkare och till den han är idag. Hör hans historia om de tidiga skolåren, där mobbningen löpte parallellt med en dansvärld fylld av beröm och ryggklapp. Hör om hur hans homosexualitet påverkat honom och hans omvärld och om hur Let´s dance fått drömmen att verka lite närmare.

Kontentan av föreläsningen:
Genom att lyssna till signalerna omkring dig, din egen intuition och genom att ibland ta emot en hjälpande hand från en vän, har jag lärt mig att man kan uppnå drömmen! MEN om du inte är lycklig under resan gång, då kommer du inte heller bli det när du uppnår drömmen. Jag vill börja med att berätta att mitt liv inte alltid varit ”En dans på rosor”