Training Camp Stockholm med Tjejmilen

Ledare

Cecilia Gustafsson är koreografen som utformat koncept som Soma Move och Freepower m. fl. Cecilia rör sig mellan olika tekniker som yoga, dans, funktionella träningstekniker och meditation. Hon vill vara delaktig i att fler människor ska glöda inuti och stråla utåt mot sin omvärld.

Blossom är Holistic Lifestyle Coach, Ayurvedahälsorådgivare, personlig tränare samt yogainstruktör. Hon är ett av Sveriges starkaste varumärken inom hälsa, friskvård och träning. Hon har pushat, tränat och coachat unga som gamla, kända som okända i drygt 20 år.

Tobias Karlsson från Let’s Dance är utöver en av Sveriges mest populäraste danslärare en inspirerande konstnärlig ledare och koreograf med en fantastisk förmåga att sprida glädje med sin personlighet och sin dans.

Mommo Ragrugui har de senaste sju åren arbetat med en karriär som gruppträningsinstruktör. Idag leder Mommo många klasser och har varit med och utvecklat Jallabina från start och varit verksam som koreograf för konceptet. 

Evy Palm är en legend inom svensk löpning. Trots att hon började med löpning sent i livet lyckades hon snabbt uppnå resultat som få andra har lyckats överträffa än idag. Nu får du möjlighet att lyssna på Evys inspirerande föreläsning.