Training Camp Sälen

Tema

2019 kommer vi att erbjuda 2 veckor i Sälen. En vecka i samarbete med Friskis&Svettis och en vecka i regi av oss på Springtime.

På vår Training Camp i Sälen kan du välja ibland ett stort utbud av olika aktiviteter. Du bestämmer själv vad och hur mycket du vill vara med på. Ta gärna chansen att prova något nytt. Låt dig inspireras du av erfarna och kunniga ledare som sprider träningsglädje och föreläser om bland annat motivation, träning och kost. Flera pass är familjepass där ni alla kan träna tillsammans. 

Under vecka 30 leds passen av instruktörer från Friskis & Svettis. För dig som tränar där kommer du definitivt att känna igen dig och för dig som är ny så kommer du garanterat att smittas av Friskis inställning till träning. Flera av passen är familjepass där hela familjen kan träna tillsammans. Många erfarna ledare med stor kompetens kommer göra träningen mycket givande och rolig under veckan.

Under vecka 31 är det vi på Springtime som formar träningen och veckan kommer att innehålla allt som vi normalt erbjuder under en
Training Camp-vecka. Vi kryddar den givetvis med extra innehåll
utifrån vad fjällvärlden och Lindvallen erbjuder. I slutet av veckan går en stor multisporttävling, AIM Challenge, i Lindvallen så vi passar på att inspireras av några inslag från ”multisportandet” under vår vecka. 

Grundutbudet är alltid detsamma och det som finns under veckan och ingår i grundutbudet är:

* Löpning
* Stavgång
* Yoga
* Dans
* Styrka/rörlighet
* Fyspass
* Workshops
* Entré till äventyrsbad
* Entré till saunavärld
* Liftkort
* Medverkan på bowlingtävling
* En lektion på FlowRider
* Avslutningsmiddag
* Professionell träningsledning av våra instruktörer under veckan

Veckornas program, ledare och föreläsare läggs upp på hemsidan allt eftersom de blir klara.