Training Camp Senior i Portugal

Avresa 23 november 2024 – Billigast avgång

Till hösten erbjuder vi fyra veckor späckade med träning, glädje och gemenskap!

 • Få 500 kr rabatt på höstens seniorresor med koden: ”SOMMAR”. Boka senast 31 augusti.
  OBS! Gäller enbart nybokningar, vuxna resenärer och kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

Passen är speciellt anpassade för dig som senior. Dessa veckor är för dig som regelbundet går och tränar och som gillar att utmana dig själv. Med avresa 23:e november kan du välja att åka en vecka.

Under höstens sista vecka brukar gruppen vara lite mindre. Det är därför lite lugnare atmosfär där du har möjlighet att lära känna ledarna och de andra deltagarna på ett bra sätt.

7 nätter = 23-30 november

Träningen passar dig som är en aktiv och tränande senior. Du kan testa nya pass och hitta gömda och glömda muskler. Bra är att varva styrketräning, kondition och rörlighet. Prova stavträning och löpning. Utmana dig själv med ett roligt danspass och landa i lugnet med yoga. Du väljer själv hur mycket du vill träna och vilka pass du vill vara med på, beroende på lust och ork. Glöm inte den viktiga vilan! Det går bra att resa ensam, du kommer garanterat hitta vänner!

På kvällarna är det olika föreläsningar om träning och kul aktiviteter. Missa inte musikquizen, barhänget och kvällen då alla som vill bidrar med något.

Monte Gordo är en slumrande mysig by med flera restauranger och caféer perfekta för en kaffe i solen mellan träningspassen. Runt hotellet finns bra promenadvägar i pinjeskogen och fina cykelbanor. Flera golf- och tennisbanor i närheten. Du har mycket att välja mellan.

Poolen, solstolen och en bra bok är också ett alternativ. Du bestämmer själv hur skön och svettig din resa ska bli.

FIM Sand Races World Cup – Monte Gordo Sand Experience 2024

I november 2024 är det återigen dags för den andra upplagan av FIM Sand Races World Cup 2024, en internationell off-road-mästerskapsserie i sandracing. Detta mästerskap sträcker sig över sex evenemang på olika platser i världen, och i år kommer det bland annat att arrangeras på stranden i Monte Gordo. Evenemanget kommer att äga rum mellan den 22-24 november.

Monte Gordo var även värd för detta motorcykelrace under hösten 2023. För entusiaster av fart och adrenalin är detta ett händelserikt evenemang att åskåda. Under tävlingsdagarna kommer dock strandträningen att vara begränsad, och det förväntas vara så 1–2 dagar innan samt en dag efter själva evenemanget.

Även om tillgången till strandträning är begränsad under dessa dagar kommer vi fortfarande att ordna morgonjogg och stavgång längs stranden som vanligt. Vi kommer däremot inte kunna erbjuda träning på plankan eller buren på stranden under denna period. Vi kommer istället att arrangera träningspass på poolterrassen på Dunamar, och i hotellets omtyckta crossfitbur under de dagar då strandträning inte är möjlig. För att säkerställa att du får ut det mesta av din vistelse kommer vi även att erbjuda ett varierat utbud av spännande träningsutflykter med bland annat strandträning på annan ort.

VÄLKOMMEN TILL EN AKTIV OCH ROLIG RESA!

Instruktörer på plats

 • Carina Langemar

 • Rose-Marie Lagerqvist

 • Britt-Marie (B-M) Nordquist

 • Mona Edwertz

 • Detlef Voigt

 • Gunilla Glännå

 • Ingvar Lundkvist

 • Anders Eliasson

 • Peter Anderson

 • Tessa Wulff Lothian

 • Inga-Lis Grape

 • Trine Jansen

 • Hilde Johansen

 • Pontus Sjöblom

Avresa 16 november 2024 – Billigare avgång

Höstens sista veckor brukar bestå av en lite mindre grupp vilket ger en lite lugnare atmosfär - men med samma innehåll. Vi erbjuder veckor späckade med träning, glädje och gemenskap! Passen är speciel...
FRÅN 15 990 SEK

Avresa 22 februari 2025

Till våren erbjuder vi fyra veckor späckad med träning, glädje och gemenskap! Passen är speciellt anpassade för dig som senior. Dessa veckor är för dig som regelbundet går och tränar och som gillar at...
FRÅN 15 990 SEK

Avresa 1 mars 2025

Till våren erbjuder vi fyra veckor späckad med träning, glädje och gemenskap! Passen är speciellt anpassade för dig som senior....
FRÅN 15 990 SEK

Avresa 8 mars 2025

Till våren erbjuder vi fyra veckor späckade med träning, glädje och gemenskap! Passen är speciellt anpassade för dig som senior....
FRÅN 15 990 SEK

Avresa 15 mars 2025

Till våren erbjuder vi fyra veckor späckade med träning, glädje och gemenskap! Passen är speciellt anpassade för dig som senior....
FRÅN 15 990 SEK