Training Camp Senior i Portugal

Avresa 18 november 2023

Till hösten erbjuder vi tre veckor späckade med träning, glädje och gemenskap!

Passen är speciellt anpassade för dig som senior. Dessa veckor är för dig som regelbundet går och tränar och som gillar att utmana dig själv. Med avresa 18:e november kan du välja att åka en vecka.

7 nätter = 18-25 november

Under höstens sista vecka brukar gruppen vara lite mindre. Det är därför lite lugnare atmosfär där du har möjlighet att lära känna ledarna och de andra deltagarna på ett bra sätt.

Träningen passar dig som är en aktiv och tränande senior. Du kan testa nya pass och hitta gömda och glömda muskler. Bra är att varva styrketräning, kondition och rörlighet. Prova stavträning och löpning. Utmana dig själv med ett roligt danspass och landa i lugnet med yoga. Du väljer själv hur mycket du vill träna och vilka pass du vill vara med på, beroende på lust och ork. Glöm inte den viktiga vilan! Det går bra att resa ensam, du kommer garanterat hitta vänner!

På kvällarna är det olika föreläsningar om träning och kul aktiviteter. Missa inte musikquizen, barhänget och kvällen då alla som vill bidrar med något.

Bergspasset är en halvdagsutflykt då vi åker buss till den lilla byn Odeleite i bergen och vandrar eller springer.

Monte Gordo är en slumrande mysig by med flera restauranger och caféer perfekta för en kaffe i solen mellan träningspassen. Runt hotellet finns bra promenadvägar i pinjeskogen och fina cykelbanor. Flera golf- och tennisbanor i närheten. Du har mycket att välja mellan.

Poolen, solstolen och en bra bok är också ett alternativ. Du bestämmer själv hur skön och svettig din resa ska bli.

Information om event i Monte Gordo

Mellan den 17-19 november kommer det att hållas ett motorsport-event i Monte Gordo. Det innebär att vi inte har tillstånd att använda våra träningsytor ’plankan’ och ’buren på stranden mellan 15-20 november. Denna period omfattar två dagar av förberedelse inför evenemanget samt en dag för att återställa stranden till sitt ursprungliga skick. Träningen kommer fortsatt erbjudas i samma utsträckning men då på hotellet. Vi kommer fortsatt kunna ha morgonjogg och stavgång på stranden. Den östra delen av stranden berörs inte av eventet, så den kan fortsatt nyttjas på egen hand.

Evenemanget kommer inte att sträcka sig över tre fulla dagar, utan det är planerat två tävlingar per dag mellan ca kl. 10-15 (17-19 nov). För att anpassa oss till de nya omständigheterna har vi justerat vårt program. Bergspasset, som traditionellt arrangeras på torsdagar, kommer nu i stället att förläggas till fredagen (den 17:e) vilket gör att när vi kommer tillbaka när tävlingarna över. Lördagen (18:e) är ankomst- respektive avresedag för många men givetvis erbjuder vi träningspass som vanligt men då förlagda till hotellet. På söndagen erbjuds en utflyktsmöjlighet (utöver ordinarie program) för de som är intresserade.

För att läsa mer om eventet i Monte Gordo, klicka här.

VÄLKOMMEN TILL EN AKTIV OCH ROLIG RESA!

Instruktörer på plats

 • Carina Langemar

 • Rose-Marie Lagerqvist

 • Roger Ludvigsson

 • Peter Anderson

 • Mona Edwertz

 • Trine Jansen

 • Inga-Lis Grape

 • Tessa Wulff Lothian

 • Paula Lindholm

  Instruktör

 • Johan Lindh

 • Ann Malmsten

 • Roger Richter

 • Pelle Lindsten

 • Hilde Johansen

 • Rickard Olsson & Poppe Linge Gimling

Avresa 24 februari 2024

Till våren erbjuder vi tre veckor späckad med träning, glädje och gemenskap! Passen är speciellt anpassade för dig som senior. Dessa veckor är för dig som regelbundet går och tränar och som gillar att...
FRÅN 15 990 SEK

Avresa 2 mars 2024

Till våren erbjuder vi tre veckor späckad med träning, glädje och gemenskap! Passen är speciellt anpassade för dig som senior....
FRÅN 15 990 SEK

Avresa 9 mars 2024

Till våren erbjuder vi tre veckor späckade med träning, glädje och gemenskap! Passen är speciellt anpassade för dig som senior....
FRÅN 15 990 SEK