Training Camp Senior i Portugal

Hotell

MONTE GORDO RESORT  – VÄLJ MELLAN 4 OLIKA BOENDEALTERNATIV!

För att tillfredsställa olika behov, preferenser och prisklasser erbjuder vi fyra olika hotell. Alla inom 300 meter från vårt huvudhotell Dunamar. Där utgår programmet ifrån och där bor den största delen av gruppen. Du äter och använder de faciliteter som gym och spa på ditt bokade hotell, men har självklart tillgång till alla programmets aktiviter oavsett var du bor.

På vårt nya huvudhotell, Dunamar Apartments finns vårt servicekontor, butik med utlåning av utrusning samt våra tränings- och föreläsningssalar. Här bor du bra i rymliga lägenheter (med pentry), med bästa läge på stranden och nära till allt. Gym ingår och spa kan bokas till på plats. Hotellet har ett nyrenoverat spa och gym. De flesta resenärer och alla ledare bor här. Frukost och middag ingår i hotellets restaurang. 

Nya fräscha boutiquehotellet Prime Energize ligger 300 m från Dunamar (och bredvid Prime). Här bor du som vill ha en lugnare miljö och lite högre, modernare standard. Grym takpool! Gymmet ingår och spa kan bokas till på plats. Frukost och middag ingår i hotellets restaurang. 

Höstens nyhet är trevliga Alcazar Hotel & Spa som ligger 300 m från Dunamar (och bredvid Prime). Hotellet har ett trevligt, lommigt poolområde och dessutom en egen padelbana. Trevliga och moderna rum om 22-25 m2 med minibar och fritt wifi. Hotellet har en populär spa-avdelning och modernt och välutrustat gym. Gymmet ingår och spa kan bokas till på plats. Prisvärda enkelrum. 
Frukost och middag ingår i hotellets restaurang. 

Vi erbjuder även klassikern Yellow Hotel. Det var på detta hotell Training Camp Portugal föddes varvid vi har trivts länge. Här bor du praktiskt med bra läge. Yellow ligger tvärs över gatan från Dunamar. Gott om rum med havsutsikt.
Frukost och middag ingår i hotellets restaurang. 

Avresa 5 november 2022 – Fullbokad

I samarbete med Friskispressen erbjuder vi till hösten tre veckor späckad med träning, glädje och gemenskap! Passen är speciellt anpassade för dig som senior och vi följer Friskis & Svettis upplägg. D...

Avresa 19 november 2022 – Billigare avgång!

Höstens sista vecka brukar bestå av en lite mindre grupp vilket ger en lite lugnare atmosfär - men med samma innehåll. I samarbete med Friskis&Svettis erbjuder vi till hösten 3 veckor späckad med trän...
FRÅN 10 995 SEK