Training Camp Portugal Gammal

29 sep-6 oktober 2018, Teater- & Träningsläger med Glada Hudik-teatern – Fullbokad

160928TCPortGHPrickaTid-2423

OBS! Veckan är nu fullbokad då vi nått gränsen på 60 lägerdeltagare. Extra ledsagare/medföljande kan fortfarande bokas in. Ring för väntelista eller bokning: 08 545 535 40

Glada Hudik-Teatern teater och träningsläger 2018
För fjärde året i rad arrangerar vi tillsammans med Glada Hudik-teatern ett teater- och träningsläger i Monte Gordo, Portugal. Det blir en vecka fylld av teater, dans, musik och massor av roliga träningsaktiviteter. Under veckan repeterar vi in en gemensam show, som spelas upp inför publik på den anrika amfiteatern i Castro Marim!

Träningsprogram från 2017 (ej årets program)
Teater- & aktivitetsprogram från 2017 (ej årets program)

Grunden för ett hälsosammare liv
Välj mellan löpning, stavgång, dans, yoga eller olika former av fyspass. Vi förstår att du som är med kanske är nybörjare eller kanske bara har tränat lite grann, vi anpassar därför nivån så att alla kan vara med. Meningen är att du ska få lära dig mer om träning och hälsa och på så sätt kunna fortsätta träna på egen hand hemma. Så att du också kan påverka din omgivning till att leva ett sundare liv.

Mer än träning
Givetvis finns det mycket mer att göra än att träna. Det är skönt att bara njuta av solen, stranden, maten och själva ledigheten.  Eller varför inte hyra en cykel och upptäcka området själv? Vackra naturområden, många restauranger (om du inte vill äta på hotellet varje dag), bra golfbanor och en fantastisk strand som gjord för långa sköna promenader.

Gemenskap och härlig stämning
Varje pass leds av vår eminenta ledarstab. Det är här vi på Springtime har vår största styrka. Våra ledare ser till att entusiasmera och engagera dig och får dig att klara av aktiviteterna på ett enkelt och smidigt sätt. De är välutbildade och har lång erfarenhet av att leda och utveckla. Ta chansen och prata med dem och få tips och råd!

Vi vågar utlova att du kommer hem både friskare, starkare och gladare!

Instruktörer på plats

  • Pär Johansson

  • Anna Ahlqwist

  • Oscar Karlsson

  • Majja Lundh

  • Maria Svensson

  • Björn Lans

  • Hans-Olov Castergren

  • Emelie Hedlund

  • Jens Andersson