Training Camp Portugal Gammal

24-31 mars, 2018, Energiboost – Fullbokad


Sista minuten-pris! Gäller nybokningar och kan ej kombineras med övriga rabatter eller erbjudanden.
En maxad vecka för nystart, omstart, inre glädje och styrka! Dansa på stranden med vinden i håret , morgonjogga i soluppgången och upplev kraften i yoga och meditation (mindfulness). Lär dig mer om en hälsosammare kost och hur du kan jobba med stresshantering. Boosta dig själv på soliga Algarvekusten efter en lång mörk höst och vinter.

  • Nybörjare eller elitmotionär, vi har träning för alla nivåer.
  • Kostföreläsningar och mindfulness
  • Varva träningspassen med att njuta av solen, stranden, god mat och själva ledigheten 
  • Aktiespararna erbjuder en tilläggskurs i aktier och fonder 

Oavsett vad du väljer på din resa ser vi till att din resväska hem är full av skratt, nya bekantskaper, träningsvärk och ny energi!

Aktiespararna är på plats
Vill du lära dig om aktier och fonder och gillar dessutom att träna och motionera? I så fall är Aktiespararnas kurs på plats verkligen något för dig. Varmt välkommen att skapa ett helt unikt innehåll på en resa som utvecklar dig på flera plan. Läs mer om kursen här!

Olika teman – alltid samma grundutbud
På alla veckor i Portugal får du alltid ett mycket brett träningsutbud med löpning, yoga, styrka-, fys-, eller rörlighetspass varje dag. Vi upplever varje vecka det vackra bergspasset och minst två föreläsningar tillsammans med flera gemensamma aktiviteter. I tillägg till detta har vi alltid fler pass varje dag efter veckans tema.

Instruktörer på plats