Training Camp Portugal Gammal

Hotell


Yellow Monte Gordo Beach Hotel ****

Avenida Infante Dom Henrique, Monte Gordo
Tfn: +351 281 008 900

Yellow Monte Gordo Beach Hotel ligger perfekt beläget i den lilla turiststaden Monte Gordo. Runt hörnet ligger naturreservatet med fina gång- och löpstigar och endast 100 meter bort finns den milslånga stranden. Restauranger, butiker och Monte Gordos Casino ligger inom gångavstånd. Hotellet har bra service, stora gemensamma ytor med nyrenoverad bar och en stor solterrass med två pooler. Gratis Wi-Fi i receptionen och halvpension ingår. Det genomfördes en renovering av hotellet vintern 2012. Hotellet har spaanläggning med bastu, inomhuspool och gym som ingår i priset för Springtime-resenärer.

Rum och kategorier:
Alla rum är rymliga och ljusa. Samtliga rum har telefon, a/c, färg-tv, mini-bar, hårfön, kassaskåp och ett modernt badrum med wc, bad/dusch. En vardagsrumsdel med bäddsoffa och fåtölj, balkong. Mot ett mindre tillägg kan du försäkra dig om ett rum med en fantastisk utsikt över Atlanten och den fantastiska stranden.

Enkelrum:
Består av ett rum med en säng, vardagsrumsdel och balkong (dubbelrum för eget bruk).

Dubbelrum:
Består av ett rum med en dubbelsäng eller två enkelsängar. Det finns en bäddsoffa där en eventuell tredje person kan sova.
*Max 4 personer
*Max 3 personer 13 år eller äldre.
*Minst 2 fullt betalande vuxna
Exempel: 3 vuxna + ett barn 12 år

Svit för 2 personer:

Består av ett separat sovrum och ett vardagsrum. I sovrummet finns dubbelsäng/två enkelsängar samt i allrummet en bäddsoffa. I 1-rumssviten måste 2 fullt betalande vuxna bo.
*Max 5 personer
*Max 3 personer 13 år eller äldre
*Minst 2 fullt betalande vuxna
Exempel: 2 vuxna + 1 barn 14 år + 2 barn 12 år

Trerumssvit för 4 personer:
Består av två sovrum med dubbelsäng/två enkelsängar i varje rum samt ett allrum med bäddsoffa. I 3-rumssviten måste fyra fullt betalande vuxna bo.
*Max 6 personer
*Max 5 personer 13 år eller äldre
*Minst 4 fullt betalande vuxna
Exempel: 4 vuxna + 1 barn 14 år + 1 barn 5 år

The Prime Energize Hotel ****
Rua de Ceuta, 4
8900-435 Monte Gordo – Algarve
Portugal
Telf.: (+351) 281 001 300
www.theprimehotels.com

Prime Energize Hotel är ett helt nyöppnat hotell (2017) med 105 fräscha moderna rum.

Rummen har alla moderna faciliteter som tv, a/c, kassaskåp, fri wifi, minibar mm. Hotellet har en trevlig restaurang samt en rooftop bar med magnifik utsikt. Här uppe finns även ett soldäck och pool. Hotellet spaavdelning erbjuder skön återhämtning i en lugn och trevlig miljö.

Läget är några 100 meter från Monte Gordos centrum, 500 meter till stranden och 250 meter till Yellow Hotel där vi har vårt servicecenter och där huvuddelen av våra aktiviteter genomförs.

Hotel Apartemento Dunamar ***

Av. Infante D. Henrique,
8900-413 Monte Gordo – Algarve Portugal
T.: (+351) 281 530 000
http://www.hoteldunamar.com

För dig som vill rå dig själv, laga din egen mat och bo bekvämt rekommenderar vi detta hotell. Lägenheterna har ett sovrum samt ett kombinerat vardagsrum med kök. Köket har all nödvändig utrustning för att laga sin egen mat.

Boendet ligger en minuts promenad från stranden och de lägenheter vi erbjuder har alla viss havsutsikt. Avståndet till vårt huvudhotell (där alla aktiviteter sker) är inte ens 100 m vilket gör att man bekvämt kan vara med på allt utan långa promenader. Till våra uteaktiviteter har man närmare till om man bor på Dunamar.

Hotel Apartamento Dunamar ligger på stranden Monte Gordo och erbjuder lägenheter med luftkonditionering och varsin balkong med utsikt över Atlanten eller Monte Gordo. Här finns 2 utomhuspooler, ett gym och ett spa (ingår ej i priset)

På Hotel Apartamento Dunamars restauranger kan du njuta av regionala och internationella rätter. Snackbaren vid poolen har ett urval uppfriskande drycker och grillade snacks.

Observera att ingen mat ingår vid boende på Dunamar man det går att på plats betala för exempelvis frukost eller middag om man önskar detta.

I bäddsoffan sover 1-2 barn bra vilket gör att lägenheterna är mycket bra för familjer.