Training Camp Portugal Gammal

22-29 okt 2016, Korpen-Slutsåld!

FAO dans Tobias Karlsson

22-29 oktober har vi ett samarbete med Korpen där vi bjuder in alla träningssugna till en skön vistelse på härliga Training Camp Portugal. 

Under sju soliga och träningsfyllda dagar kommer du hinna med flera svettiga danspass, testa yogaövningar på sandstranden, sparras i kampsportsringen och löpa i pinjeskogen.

Förutom ett smörgåsbord av träning kommer möjligheten finnas till att lyssna på intressanta föredrag fyllda av humor och värme. Hur tänjer man egentligen på sina egna gränser för att hela tiden sträva lite längre?

Dansa med Tobias Karlsson (22-26/10), inspireras av Pär Johansson och solhälsa på Carolina Söderberg

Den här veckan erbjuder ett utbud med något för alla! Utöver alla fantastiska träningspass har vi även profiler som Tomas Brolin, Hanna Ljungberg och Jonas Björkman på plats! För att se veckans ledare, klicka här!

TC_Portugal_v43-149

Med på resan, förutom 20-talet instruktörer, kommer flera kända ansikten vara för att du ska inspireras till max under alla sju dagarna.

Alla kan verkligen hänga med!
Vi vågar utlova en resa vars bredd och varierande program vi aldrig tidigare erbjudit. Tennis, padeltennis, bordtennis, fotboll, beachvolley, golf, dans, löpning, stavgång, yoga och fysträning i olika former – allt detta varvat med intressanta föreläsningar och trevligt socialt umgänge.

Stranden MG Johan Noren 5 

 

Instruktörer på plats